Beylikdüzü’nde market deposunda yangın

Beylikdüzü’nde bir zincir marketin deposunda yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, deponun alev alev yandığı o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.Yangın, saat 22.00 sıralarında Beylikdüzü Marmara Mahallesi Avrasya...

Beylikdüzü’nde bir zincir marketin deposunda yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, deponun alev alev yandığı o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
Yangın, saat 22.00 sıralarında Beylikdüzü Marmara Mahallesi Avrasya Caddesi’nde bulunan bir zincir marketin deposunda çıktı. Alev alev yanan depoyu gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Caddeye gelen ekiplerin müdahalesi ile yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Polis ekipleri, tedbir amacıyla caddeyi bir süre trafiğe kapattı. Yangının söndürülmesinin ardından trafik normale dönerken, marketin deposunda hasar meydana geldi. Deponun alev alev yandığı anlar ise, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

Asayiş Haberleri

Bursa’da hediyelik eşya mağazası alev alev yandı: Havai fişekler pe peşe böyle patladı
Düzce Valiliği’nden Düzcespor-Bursaspor açıklaması
Bursa’da korkutan fabrika yangını
Kontrolden çıkan otomobil, refüjü aşarak karşı şeritten gelen otomobilin üzerine düştü: 2 ölü, 3 yaralı
Balkondan düşen adam hastaneye kaldırıldı
Aksaray’da bir ilginç gözaltı: Geri geri adımlayarak götürüldü
Sevgilisi tarafından başından silahla vurulan kadın hayatını kaybetti
Amasya’da motosiklet kazası: 15 yaşındaki genç ağır yarandı
İsrail’de yaklaşık 500 bin kişiden Netanyahu’ya ateşkes çağrısı
Burdur’da feci kaza: 2 ölü, 3 yaralı