Beşiktaş Gençlik Festivali’nde Ozan Doğulu ve Athena sahne aldı

Beşiktaş Belediyesi’nin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde düzenlediği 5 gün boyunca sürecek Gençlik Festivali’nin dördüncü gününde Ozan Doğulu ve Athena grubu sevenleri ile bir araya geldi. Beşiktaş Belediye Ba...

Beşiktaş Belediyesi’nin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde düzenlediği 5 gün boyunca sürecek Gençlik Festivali’nin dördüncü gününde Ozan Doğulu ve Athena grubu sevenleri ile bir araya geldi. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın da katıldığı konsere geçler yoğun ilgi gösterdi.
Beşiktaş Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde düzenlediği 5 gün boyunca sürecek Gençlik Festivali’nin dördüncü gününde Ozan Doğulu ve Athena sahne aldı. Barbaros Meydanı’nda gerçekleştirilen konsere vatandaşlar akın etti. Festivalde usta isimler sevenleriyle bir araya geldi. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın da katıldığı konsere gençler yoğun ilgi gösterdi. Konserde Ozan Doğulu ve Athena grubu adına Tema’ya fidan bağışında bulunuldu.
Sahneye çıkan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, “3 gündür bayramımızı kutluyoruz. Biz 16 Mayıs’ta kutlamaya başladık. Gençlik Festivali düzenledik. Çünkü Mustafa Kemal Atatürk 16 Mayıs günü bağımsızlığa ilk adımı Beşiktaş’tan atmıştır. Önce Şişli’den evinden çıkmıştır, sonra Akaretler’de anne duası almıştır. Oradan Beşiktaş Meydanı’na gelmiş ve buradan Kartal İstimbotu’na binip Karaköy’e geçmiştir. Oradan da Bandırma Vapuru’na binerek Kurtuluş Savaşı’nı başlatmıştır. Dolayısıyla kurtuluşa giden ilk adımı Beşiktaş’tan atmıştır. Biz yola çıktığı o günü yani 16 Mayıs’ı da bayram olarak kabul ederiz. 19 Mayıs’a kadar coşkulu bir şekilde kutlayacağız ” dedi.

Türkiye Haberleri

Kula’nın kurtuluşunun 102. yılı etkinliklerinde İnci Mercan rüzgarı esti
Bolu Dağı Tüneli’nin Ankara-İstanbul istikameti hizmete açıldı
Bakan Memişoğlu’ndan kaza yapan ambulans ekibine geçmiş olsun ziyareti
Hac Umre Seyahat Acentaları Derneği uyardı: “Ön kayıt ve kayıt yenileme işlemleri için son tarih 16 Eylül”
Sultangazi Belediyesi 5. Yaz Spor Okulları Kapanış Programı düzenledi
Bolu Dağı Tüneli trafiğe açıldı: Trafik çilesi bitti
Herkes merak ediyordu; sebebi belli oldu
Büyükkılıç’tan, Kayseri’nin zirvesinde esnaf ziyareti
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan vatandaşlara çağrı: “Lütfen ihbar edin”
Bursa’da insanların düşmesine sebep olan çukur onarıldı