Belediye başkanı ve milletvekili, gençlerle basketbol oynadı

Antalya’da Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Aykut Kaya ile bir araya gelerek gençlerle basketbol oynadı.Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan ve Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvek...

Antalya’da Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Aykut Kaya ile bir araya gelerek gençlerle basketbol oynadı.
Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan ve Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Aykut Kaya, Konyaaltı Sahili’nde yer alan basketbol sahasında gençlerle basketbol maçı yaptı. Fırsat buldukça arkadaşlarıyla basketbol sahasında buluşarak basketbol oynadığını söyleyen Başkan Kotan, siyasetteki enerjisini spora ve gençliğine borçlu olduğunu kaydetti. Kotan, kazananın önemli olmadığını ve güzel bir maç olduğunu aktardı.

"Maçı centilmenlik kazandı"
Maçta öncelikle centilmenliğin kazandığını söyleyen Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Aykut Kaya ise, "Genç ve dinamik başkanımız Cem Kotan ve gençlerimizle bir araya gelerek sıkı bir basketbol maçı yaptık. Bir sonraki maçı heyecanla bekliyoruz. Başkanımıza ve genç arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum" dedi.

Siyaset Haberleri

AK Parti Karesi teşkilatı vatandaşın yanında
Milli Eğitim Bakanı Tekin, Adıyaman’da istişarelerde bulundu
Cumhurbaşkanı Erdoğan:
Japonya’nın yeni başbakanı olmaya hazırlanan Ishiba: “Japonya’yı yeniden güvenli bir ülke haline getireceğim”
CHP’li Abbas Ertürk: “Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkede demokrasinin kalesi bir partidir”
Konya Valisi İbrahim Akın görevine başladı
Bakan Yerlikaya’ya Aydın’da vatandaşlardan yoğun ilgi
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek Kırıkkale’de
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “ Şu anda Japonya, Çin, bizler, Almanya gibi üyeler her ne kadar daimi üye olma teşebbüsü varsa da şu anda daimi üye olamadıkları için herhangi bir tesisi söz konusu değil”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "(BM) Türkiye olarak daimi üye olmanın gayretindeyiz ama şu ana kadar aldığımız bir netice yok. Daimi üyelerin de bizleri daimi üye yapma gibi hesapları yok"