Bayrampaşa’da kendilerini banka görevlisi diye tanıtan dolandırıcılar yakalandı

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda kendilerini banka çalışanı olarak tanıtan 3 şüphelinin banka kuruluşlarını kullanarak 360 bin lira dolandırıcılık yaptığı öğrenildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 kişi...

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda kendilerini banka çalışanı olarak tanıtan 3 şüphelinin banka kuruluşlarını kullanarak 360 bin lira dolandırıcılık yaptığı öğrenildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 kişi sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İstanbul, Çanakkale, Antalya ve Diyarbakır’da kendilerini telefon ile arayarak banka görevlisi olarak tanıtan şahıslar tarafından toplamda 360 bin lira dolandırılan vatandaşlar emniyete giderek şikayette bulundu. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği paraların havale edildiği hesapları takibe aldı. Kısa süre içinde kimlikleri tespit edilen şüphelileri yakalamaya yönelik operasyon düzenlendi. Bayrampaşa’da kaldıkları adrese yapılan operasyonda 3 suç kaydı olan Mustafa Ç., 1 suç kaydı olan Tolga Ç., ve 11 ayrı suç kaydı bulunan Kemal Ç., yakalanarak gözaltına alındı.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler daha sonra adliyeye sevk edildi. Şüpheli 3 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş Haberleri

Babaeski’de otomobil şarampole uçtu: 2 yaralı
Burdur’da otomobil ile belediye otobüsü çarpıştı: 1 yaralı
Oba Makarna’daki patlamada ağır yaralanmıştı, hastanede yaşamını yitirdi
Beyoğlu’nda genç kızı taciz eden 2 şüpheli tekrar gözaltına alındı
Hakkari-Van yolunda tır devrildi: 1 yaralı
Atı silahla vurup, yol kenarına attılar
İstanbul Fatih’te vahşet: İki kadını öldürdükten sonra intihar etti
Bandırma’da makilik alanda yangın
Kayıp olarak aranan 16 yaşındaki kız çocuğunu polis buldu
ABD ve İngiltere, Yemen’de Sana, Hudeyde ve Dhamar şehirlerini vurdu