Bayraklı’da ilaçlama seferberliği

Bayraklı Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte oluşabilecek sivrisinek ve haşere sorununa karşı geçtiğimiz haftalarda başlattığı ilaçlama çalışmalarını Kurban Bayramı’nda hızlandırdı. Donanımlı araçlarla ilçe genelindeki tüm cadde ve s...

Bayraklı Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte oluşabilecek sivrisinek ve haşere sorununa karşı geçtiğimiz haftalarda başlattığı ilaçlama çalışmalarını Kurban Bayramı’nda hızlandırdı. Donanımlı araçlarla ilçe genelindeki tüm cadde ve sokaklarda yürütülen çalışmaları vatandaşlar memnuniyetle karşıladı.

Bayraklı Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından, yaz mevsiminde artan sivrisinek ve haşerelerle mücadele çalışmaları Kurban Bayramı’nda da devam ediyor. Bu kapsamda donanımlı üç araç ve uzman personelle, ilçenin tüm cadde ve sokakları her gün insan sağlığına zarar vermeyen ürünler kullanılarak ilaçlanıyor. Vatandaşlardan gelen talepleri de dikkate alan belediye ekipleri; özellikle yeşil alanlar, çöp konteynerleri, dere kenarları başta olmak üzere 24 mahallede insan yoğunluğunun olduğu alanlarda çalışma yürütüyor. Ekiplerin ilaçlama seferberliği, vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor.

Yaz boyunca çalışmalar sürecek
Yaz boyunca sivrisinek ve haşerelere karşı mücadelenin devam edeceğini belirten Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, “Vatandaşlarımızın sağlıklı bir ortamda yaşaması için gerekli tüm adımları atıyoruz. Bize gelen talepleri de dikkate alarak tüm sokaklarımızda çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Türkiye Haberleri

FETÖ elebaşı Gülen’in ölümüne böyle sevindi: Lokantasında bedava tatlı dağıttı
Rusya ve Kuzey Kore bayraklarının Ukrayna cephesinde görüldüğü iddiası
Amerikalı şefler, Türk genç şeflerle mutfağa girdi
Köyceğiz’de Müftülük ‘Ailede Mahremiyet’ programı düzenledi
Çeşme’nin 30 yıllık su sorununu kökten çözülüyor
Yurtta hava durumu
Bağcılar’da 15 Temmuz şehitleri anıldı
Isparta’da emniyet ve jandarma teşkilatına 11 araç
Erzincan Ticaret ve Sanayi Odasının yeni hizmet binasının açılışı gerçekleşti
Eski Karacabey Belediye Başkanı Özkan’ın mutlu günü