Bayburt Emniyeti uyuşturucuyla mücadele konularında eğitimler vererek vatandaşı bilgilendiriyor

Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce vatandaşlar uyuşturucuyla mücadele konularında bilgilendiriliyor, bilgilendirme ve önleme faaliyetleri kapsamında eğitimler düzenleniyor.Kamu kurum çalışanların...

Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce vatandaşlar uyuşturucuyla mücadele konularında bilgilendiriliyor, bilgilendirme ve önleme faaliyetleri kapsamında eğitimler düzenleniyor.
Kamu kurum çalışanlarına ve esnafa yönelik Metamfetamin İle Mücadele, Narkoyetişkin ve Metfotoblok eğitimleri düzenleyen Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) öğrenci ve personeline ’Metamfetamin İle Mücadele Eğitimi’, Bayburt merkezdeki okullarda bulunan öğretmenlere ’En İyi Narkotik Polisi; Anne’ projesi kapsamında Narkoyetişkin eğitimi ve Bayburt Eski ve Yeni sanayi çalışanlarına Metfotoblok eğitimleri verildi. Çalışmalar kapsamında insan yoğunluğunun bulunduğu alanlarda ekiplerce bilgilendirme broşürleri dağıtılarak, Uyuşturucuyla Mücadele Aplikasyonu (UYUMA) vatandaşlara tanıtıldı. Uygulamayı telefonlarına indirmek isteyen vatandaşlara yardımcı olan ekipler, uyuşturucu kullanımıyla veya ticaretiyle karşılaşıldığı durumda tek tuşla UYUMA uygulamasıyla ihbarda bulunabileceklerini hatırlattılar.

Eğitim Haberleri

Öğretmenlere “Yapay Zeka Farkındalık Eğitimi”
Özel bireylerin anneleri ve gönüllülerinden ‘su kabakları’ ile çalışmaları
BUÜ’nün 50. kuruluş yıldönümü dolu dolu kutlanacak
Şahin, ilk Fair Play anneleri eğitimi almış kadınlarla bir araya geldi
Elazığ’da müftülük personeline seminer
‘Ahlat’ın Yetiştirdiği Değerler’ kompozisyon yarışması
Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Özel CNG Ağız Ve Diş Sağlığı’na plaket
Elazığ’da ’arkadaşımdan öğreniyorum’ ilk yardım eğitimi
Akıl ve zeka oyunları geliştiriyor
Öğrenci Kulüp Tanıtım Günleri Gerçekleşti