Batı Anadolu Grubu’na 3 ödül birden

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB), 2023 yılı ihracat şampiyonlarını açıkladı. Batı Anadolu Grubu, klinker sektöründe “En Fazla İhracat Gerçekleştiren Firma” kategorisinde ikinci; genel çimento ve gri çim...

Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB), 2023 yılı ihracat şampiyonlarını açıkladı. Batı Anadolu Grubu, klinker sektöründe “En Fazla İhracat Gerçekleştiren Firma” kategorisinde ikinci; genel çimento ve gri çimento sektörlerinde ise “En Fazla İhracat Gerçekleştiren Firma” kategorilerinde beşinci oldu.
Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği’nin (ÇCSİB) düzenlediği 2023 yılı 6. İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni gerçekleşti. Batı Anadolu Grubu; klinker sektöründe “En Fazla İhracat Gerçekleştiren Firma” kategorisinde 2’nci oldu. Grup genel çimento ve gri çimento sektörlerinde ise ayrı ayrı “En Fazla İhracat Gerçekleştiren Firma” kategorisinde 5’incilik elde etti. Törene şirket adına ödülü almak için grubun İcra Kurulu Üyesi-Pazarlama ve Beton Grup Başkanı Selçuk Uçar ve İhracat Şefi Hakan Bengi katıldı.

Ekonomi Haberleri

Bitlis’te ekmek fiyatı 10 TL oldu
Manisa’nın trafiğine nefes aldıracak yolda çalışmalar sürüyor
Lojistik ve gümrük alanlarındaki en son trendler bu programda ele alınacak
Geçen yılın rakamına 9 ayda ulaşıldı
Bakan Şimşek: “Vergide adaleti sağlamakta kararlıyız”
Bakan Şimşek: “Bir kuyumcunun beyan ettiği aylık ortalama vergi matrahı 16 bin TL. Vergide adaleti sağlamakta kararlıyız. Kazancını doğru beyan etmeyen mükelleflere yönelik denetimlerimizi genişletiyoruz.”
Bakan Yardımcısı İnan: "Yeşil doğan TUİOSB, Çukurova bölgesini gelecek yüzyıla taşıyacak bir projedir"
Bakan Ömer Bolat: ’’Dünyada tekstilde 4’üncü sıradayız, konfeksiyonda ise 6’ncı sıradayız’’
Merkezefendi Halk Et hizmet vermeye başladı
GTO B2B Networkıng’e rekor katılım