Basketbolcular, meme kanserine ’dur’ dedi

FIBA EuroCup A Grubu ilk hafta mücadelesinde Tofaş ile Keravnos arasında oynanan karşılaşma öncesi basketbolcular, meme kanserine dikkat çekmek için ’dur’ dedi.Heyecan dolu geçen maçta, Medicana Bursa Hastanesi çalışanları ve Bursa Kan...

FIBA EuroCup A Grubu ilk hafta mücadelesinde Tofaş ile Keravnos arasında oynanan karşılaşma öncesi basketbolcular, meme kanserine dikkat çekmek için ’dur’ dedi.
Heyecan dolu geçen maçta, Medicana Bursa Hastanesi çalışanları ve Bursa Kanserle Savaş Derneği üyeleri meme kanserine dikkat çekmek içintribündeki yerlerini aldı. Ayrıca, ellerinde tuttukları dövizlerle "Kansere dur de’ mesajı vererek, meme kanserinde erken teşhisin önemine vurgu yaptı.
Basketbolcular da ellerindeki pankartlar, sağlık ve dernek çalışanlarına destek verdi. Bu farkındalık çalışması, hem spor camiasının hem de toplumun meme kanseri konusunda bilinçlenmesine katkı sağlarken, uzmanlar tarafından yapılan meme kanserinin erken teşhisle tedavi edilebileceği vurgulandı.

Spor Haberleri

Yeni Malatyaspor’da başkan adayı Ümit Bayram hedeflerini açıkladı
Kepez’de Motodrag heyecanı başladı
A Milliler, İzlanda’ya hazırlandı
A Milli Futbol Takımı, Samsun’dan İzlanda’ya doğru yola çıktı
Barış Alper Yılmaz ile Kaan Ayhan, aday kadrodan çıkarıldı
TFF: "Samsun’da Karadağ ile oynanan maçta sağ arka adalesinde sakatlık yaşayan Barış Alper Yılmaz ile aynı müsabakada gördüğü sarı kartın ardından İzlanda karşılaşmasında cezalı duruma düşen Kaan Ayhan aday kadrodan çıka...
Joel Matip futbolu bıraktığını açıkladı
Diyarbakır’da futbol turnuvasında ‘Gazze’yi unutma’ pankartı açıldı
Ali Altınöz: "Şampiyon olmak istiyoruz"
Yunusemre’de Gençlik Ve Spor Hizmetleri’nden kadın cinayetlerine tepki