Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ile Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal, 6 Nisan’da yapılacak nikahlarını CHP Olağanüstü Kurultay kararı alması ve kurultayın 6 Nisan’da yapılacak olması nedeniyle nikah tarihini öne çekmişlerdi.
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal, CHP Olağanüstü Kurultayı nedeniyle öne aldıkları nikah törenini 1 Nisan tarihinde gerçekleştirerek Menteşe Konaklatı Kültür Merkezinde nikahlanarak sürpriz yaptılar.
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "Bugün hayatımızın en özel günlerinden birini yaşıyoruz. Ailemizin huzurunda, Menteşe Konakaltı Nikah Salonu’nda gerçekleşen nikah töreniyle hayatlarımızı birleştirdik. Bu mutlu günümüzde sevincimizi paylaşan herkese gönülden teşekkür ediyoruz. Hep birlikte, sevgi ve dayanışma içinde, daha güzel bir geleceği inşa etmeye devam edeceğiz. Sevgi ve saygılarımızla Gonca Köksal & Ahmet Aras" ifadelerine yer verdi.
Yerel Haberleri
Su israfına 40 yıllık su tesisat ustasından aparat
Karın tadını mest eden manzarada yürüyüş yaparak çıkardılar
Akyaka’da "Kütüphaneler Haftası" etkinliği
Kırklareli’nde Roman vatandaşlar spor ve konserde etkinliğinde buluştu
ALDER 8. Genel Kurulunda yeni başkan Serkan Karpuzoğlu oldu
Vali Özarslan: "Sağlık, bireylerin en temek hakkıdır"
Kütahya’da binlerce kişi İsrail’i protesto etti
Sinop’ta gençler umre için yarıştı
Gaziantep’te binlerce kişi Mevlid-i Nebi etkinliğinde buluştu
Batman’da Mevlid-i Nebi programı düzenlendi