Başkandan öğrencilere ücretsiz dijital dershane

Adana’nın Feke ilçesinde kısıtlı imkanlarla liseye ve üniversiteye giriş sınavına hazırlanan öğrencilere Belediye Başkanı Cömert Özen, dijital kurs seti hediye etti.Öğrencilere hayallerinin peşinden vazgeçmeden koşması ve hedeflerinden...

Adana’nın Feke ilçesinde kısıtlı imkanlarla liseye ve üniversiteye giriş sınavına hazırlanan öğrencilere Belediye Başkanı Cömert Özen, dijital kurs seti hediye etti.
Öğrencilere hayallerinin peşinden vazgeçmeden koşması ve hedeflerinden şartlar ne olursa olsun vazgeçmemeleri gerektiğini söyleyen Özen, “Sevgili Feke’mizin gençleri, ülkemizin güçlü yarınlarını inşa etmek için eğitimde dijitalleşmeyi ve teknolojiyi en etkin şekilde kullanmamız gerekiyor. Bu amaçla, özellikle YKS ve LGS’ye hazırlanan tüm öğrencilerimize verdiğimiz dijital kurs seti sayesinde online eğitim platformlarına erişim sağladık. Bu, sadece sınav başarınızı artırmak için değil, aynı zamanda geleceğin dijital dünyasına ayak uydurmanız için de büyük bir adım. Eğitim artık sadece sınıflarda değil, internet aracılığıyla her an her yerde mümkün. Feke gençlerini TEKNOFEST ruhuyla yetiştiriyor, online eğitimle bilgiye ve teknolojiye erişimi güçlendiriyoruz. Bizler bu adımları atarken, siz gençlerimizin geleceğe en donanımlı şekilde hazırlanacağından hiç şüphemiz yok. Türkiye’nin yarınını sizlerle, bilgiyle ve teknolojiyle inşa edeceğiz” dedi.
Öğrenciler de belediye başkanına hayallerinin peşinde koşma sözü verdi.

Eğitim Haberleri

Rektör Alma ve 6 akademisyen dünyanın en etkili bilim insanları listesinde
Van’da miniklere dini değerler ve anaokulu eğitimi bir arada veriliyor
Uşak Üniversitesinden 5 isim ’Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları’ listesine girdi
Elazığ’da ’beyaz kod’ tatbikatı gerçekleştirildi
DTO personeline işçi sağlığı ve iş güvenliği eğitimi verdi
ALKÜ’den 3 bilim insanı dünyanın en etkili bilim insanları listesinde
Akdeniz Üniversitesi’nden 23 akademisyen dünyanın en etkili bilim insanları listesinde
İşte okul müdürünün kapı kırma gerekçesi
Turgutlu Belediyesi yeni dönem kültür kursları kayıtları başlıyor
Bayraklı’da ücretsiz kültür-sanat kursları başlıyor