Başkan Yılmaz’dan polislere konut müjdesi

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, polislerin hayat pahalılığından dolayı gelmek istemediği Gaziantep’te, bu sorunu ortadan kaldıracaklarını söyledi. Yılmaz, “Biz Valimiz ve İçişleri Bakanımızla 4-5 aydır görüşüyoruz. Bizim 623 tane k...

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, polislerin hayat pahalılığından dolayı gelmek istemediği Gaziantep’te, bu sorunu ortadan kaldıracaklarını söyledi. Yılmaz, “Biz Valimiz ve İçişleri Bakanımızla 4-5 aydır görüşüyoruz. Bizim 623 tane konutumuz var. Biz bu konutları polislerimize vereceğiz. İnşallah memlekete ne kadar polis gelirse vatandaşlarımızın da o kadar yararına olacak” dedi.
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, belediyeye ait Göktürk Mahallesi’nde inşa edilen 623 konutun polislere tahsis edilmesi için bu hafta protokol imzalayacaklarını duyurdu. Yılmaz, polislerin pahalılıktan dolayı gelmek istemediği Gaziantep’te uyuşturucu kullanımı ve satışı ile asayiş olaylarının arttığını ifade ederek, “Vatandaşlarımızın uyuşturucu derdini anlıyorum. Bu memlekette polis açığı var. Biz Vali Bey ve İçişleri Bakanımızda 4-5 aydır görüşüyoruz. Sona geldik. Herhalde bu hafta imzasını da atacağız. Çünkü, buraya dışarından polis gelmiyor. Çünkü memleketimiz çok pahalı. Bizim 623 konutumuz var. Bu konutları da polislerimize vereceğiz. İnşallah memlekete ne kadar çok polis gelirse, sizin uyuşturucu ve güvenlik anlamında o kadar yararınıza olacak” diye konuştu.

Yerel Haberleri

Adıyaman’da dolu yağışı
Başkan Kurnaz: “İlçemizde hizmetlerimizi de hız kesmeden sürdürüyoruz”
Samsun’da ‘arabasız gün’ etkinliği
Yağmur sonrası ortaya çıkan çivi ve vidalar araçların başına dert oldu
Diyarbakır’da fırtına ve sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi
Adıyaman Belediyesi, mazgal temizliği ile kışa hazırlanıyor
Yıldırım Gençlik Merkezi, yeni döneme hazır
Ahmet Ertekin, son yolculuğuna uğurlandı
Kastamonu’nun güzellikleri müzik eşliğinde tanıtılıyor
Çocuk doktoru kansere yenik düştü