Başkan Yılmaz gençlerle buluştu

Yıldırım Belediyesi, ders çalışma ve araştırma imkânı sunduğu uyumayan kütüphaneler ile sınavlara hazırlanan gençlerin yanında olmaya devam ediyor.Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırım İlçe Kaymakamı Metin Esen ile birlikte...

Yıldırım Belediyesi, ders çalışma ve araştırma imkânı sunduğu uyumayan kütüphaneler ile sınavlara hazırlanan gençlerin yanında olmaya devam ediyor.
Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırım İlçe Kaymakamı Metin Esen ile birlikte yıl boyunca kütüphanede ders çalışıp üniversiteye yerleşen öğrencilerle Alev Alatlı Şehir Düşünce ve Sanat Merkezi’nde bir araya geldi. Gençlerle sohbet eden Başkan Oktay Yılmaz, üniversiteyi kazanan gençleri tebrik edip tecrübe paylaşımında bulundu.
Eğitim hayatlarında en büyük destekçiniz önce aileniz sonra biziz diyen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Belediyeler şehrin imarı ile ilgilenirler ama bizim şehir deyince aklımıza insanımızın kendisi ve gençlerimiz geliyor. Bu dönemde Yıldırım’a, uyumayan kütüphaneler kazandırdık. Kütüphanelerimiz açıldığı günden bu yana sınavlara hazırlanan gençlerimizin uğrak noktası oldu. Gençlerimizin hedeflerine ve hayallerine kavuşmaları noktasında destek vermeye ve yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Eğitim Haberleri

DTO personeline işçi sağlığı ve iş güvenliği eğitimi verdi
ALKÜ’den 3 bilim insanı dünyanın en etkili bilim insanları listesinde
Akdeniz Üniversitesi’nden 23 akademisyen dünyanın en etkili bilim insanları listesinde
İşte okul müdürünün kapı kırma gerekçesi
Turgutlu Belediyesi yeni dönem kültür kursları kayıtları başlıyor
Bayraklı’da ücretsiz kültür-sanat kursları başlıyor
Merkezefendi Belediyesi kış spor okulları kurs kayıtları başladı
Başkandan öğrencilere ücretsiz dijital dershane
Elazığ’da İlköğretim Haftası etkinlikleri
Gediz SHMYO’da sporda farkındalık dersi