Başkan Yetişkin Kuvayi Milliye Anı Evi’nde çocuklarla buluştu

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Dünya Turizm Günü dolayısıyla Efeler Belediyesi Kuvayı Milliye Anı Evi’nde çocuklarla bir araya geldi.Kızılcaköy Mahallesi’nden Kuvayı Milliye Anı Evi’ni görmek için Efeler’e gelen çocuklar,...

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Dünya Turizm Günü dolayısıyla Efeler Belediyesi Kuvayı Milliye Anı Evi’nde çocuklarla bir araya geldi.

Kızılcaköy Mahallesi’nden Kuvayı Milliye Anı Evi’ni görmek için Efeler’e gelen çocuklar, Kuvayı Milliye ruhu ve milli mücadelenin Efeler’deki yeri hakkında bilgi aldı. Başkan Anıl Yetişkin, Anı Evi’nin hem Efeler’in tarihi mirasını yaşatmak hem de turizmi canlandırmak adına önemli bir görev üstlendiğini söyleyerek, genç nesillere bu değerlerin aktarılmasının önemini vurguladı. Kuvayi Milliye Anı Evi’nde görevli alanında uzman isimler, minik ziyaretçilere Kuvayı Milliye’yi anlatarak, sergilenen objeleri tanıttı.

Ziyarette, çocuklarla sohbet edip onların sorularını yanıtlayan Başkan Yetişkin, bu tür etkinliklerle geleceğin sahipleri olan çocukların hem kültürel miraslarını daha iyi tanımalarını hem de yaşadıkları şehre olan bağlılıklarını artırmayı hedeflediklerini ifade etti.

Türkiye Haberleri

Sarımsaklı Mahallesi doğalgaz istiyor
İsrail’in hedefindeki Lübnan’dan kaçış sürüyor
Beylikdüzü’nde okulda öğrenciye demir çubukla darp iddiası
Batman’da menşei belirlenemeyen 525 kilogram kaçak et imha edildi
Başkan Büyükkılıç: "Ulu çınarların her zaman yanındayız"
Bakan Göktaş: "Türkiye genelinde bulunan 90 SODAM ile Roman vatandaşlarımıza hizmet sunuyoruz"
ABB yürüyen merdivenlere kasıtlı olarak zarar verenler hakkında yasal işlem başlatacak
Polis ekipleri dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı
Kütahya’da orman emvali taşıyan araçlar kontrol edildi
Vali Musa Işın, Elazığ’da canlı yayın konuğu oldu