Başkan Yetişkin Ayakkabıcılar Çarşısı esnafı ile buluştu

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Belediye Başkan Yardımcıları Muttalip Özsemerci ve İbrahim Metin Başer ile birlikte Ayakkabıcılar Çarşısı’nı ziyaret etti.Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Anıl Yetişkin, çarşı es...

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, Belediye Başkan Yardımcıları Muttalip Özsemerci ve İbrahim Metin Başer ile birlikte Ayakkabıcılar Çarşısı’nı ziyaret etti.

Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Anıl Yetişkin, çarşı esnafının talep ve önerilerini dinledi, ihtiyaçları yerinde gözlemledi. Esnafla birebir sohbet eden Başkan Yetişkin, çarşının mevcut durumu hakkında da bilgi alarak belediye olarak atılabilecek adımlar üzerine değerlendirmelerde bulundu. Başkan Yetişkin, belediye olarak her zaman esnafın ve vatandaşların yanında olacaklarını ve onların taleplerine kulak vereceklerini belirterek, birlik ve beraberlik içinde Efeler’i daha yaşanabilir bir yer haline getirmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Türkiye Haberleri

İzmir’de korku evleri önündeki tasvirler toplanıyor
Gümüşhaneliler Filistin’e destek için yürüdü
Isparta’da Gazze işgalinin 1’inci yıl dönümünde protesto yürüyüşü düzenlendi
Erdek’te 10 dakikalık yağış sonrası altyapı sorunu yine gündemde
Bodrum’da turistler yüzerken büyük sürprizle karşılaştı
Konya’da ’Soykırıma İsyan Filistin’e Destek Yürüyüşü’ düzenlendi
Fethiye’de 2022 yılı hacıları geleneksel buluşması gerçekleştirildi
Bakan Göktaş: "Cinayetleri engellemek için tüm kuruluşlarımızla etkili bir iş birliği içinde yürüttüğümüz çalışmaları sürdüreceğiz"
Yalova’da Gazze işgalinin 1. yıl dönümünde protesto yürüyüşü
İSTOK Dönem Başkanı Temur: "Sanıyorlar ki bu zulüm devranı böyle sürüp gidecek"