Başkan Yazıcıoğlu: "Özel insanlarımız bize emanet"

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, seçim sürecinde ziyaret ettiği Tokat Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ne verdiği sözleri yerine getirdi.Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, seçim sürecinde ziyaret ettiği Tokat Öz...

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, seçim sürecinde ziyaret ettiği Tokat Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ne verdiği sözleri yerine getirdi.
Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, seçim sürecinde ziyaret ettiği Tokat Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ne verdiği sözleri yerine getirdi. Başkan Yazıcıoğlu’nun ziyareti sırasında bahsettiği kamelya, bank ve oyun grupları kısa sürede merkezin bahçesine monte edilerek özel gereksinimli çocukların hizmetine sunuldu.
"Söz verdiğimiz ne varsa yerine getirdik"
Başkan Yazıcıoğlu, verdikleri sözleri yapmaya devam edeceklerini belirterek, "Bütün özel insanlarımız bize emanet. Onların gerçek sahibi Tokat Belediyesi ve biziz. Kardeşlerimiz için ne söz verdiysek yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Seçim öncesinde bu alana kamelya, banklar ve oyun grubu sözümüz vardı. Göreve başlamamızın hemen akabinde Uygulama Merkezimize söz verdiğimiz ne varsa verine getirdik. Ekiplerimiz kısa sürede çocuklarımızın taleplerini karşıladılar. Dün olduğu gibi bundan sonra da tüm özel insanlarımızın, çocuklarımızın yanlarında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Yaşam Haberleri

Sinop’ta sağanak
Nazilli kışa hazırlanıyor
Dünya Temizlik Günü’nde 1 saatte 750 kilo atık toplandı
Bafa Gölü’nün kültürel mirası anlatıldı
Yollarda araç değil, neşeli çocuk sesleri yükselecek
Yıldırım’da atık ilaçlar çöpe gitmiyor
Hopa-Artvin karayolunda heyelan nedeniyle yaşanan çökmenin ardından çalışmalar sürüyor
Çiftlik Caddesi’nin aydınlatması tamamlandı
Çöp toplayıp çevre temizliğine dikkat çektiler
Başkale’de mevsimin ilk karı yağdı