Başkan yardımcısı Yelkuvan itfaiye amirliğini ziyaret etti

Alaca Belediye Başkan yardımcısı Oktay Yelkuvan, Hizmet-İş sendikası Başkanı Mustafa Köroğlu ile İtfaiye Haftası dolayısıyla Alaca Belediyesi İtfaiye Amirliği’nde görev yapan itfaiye personelini ziyaret etti.Ziyareti sırasında, yangın,...

Alaca Belediye Başkan yardımcısı Oktay Yelkuvan, Hizmet-İş sendikası Başkanı Mustafa Köroğlu ile İtfaiye Haftası dolayısıyla Alaca Belediyesi İtfaiye Amirliği’nde görev yapan itfaiye personelini ziyaret etti.
Ziyareti sırasında, yangın, afet ve her türlü acil durumda fedakarca görev yapan itfaiyecilere olan minnettarlığını dile getiren Başkan Yardımcısı Yelkuvan, tüm itfaiyecilerin İtfaiye Haftası’nı kutlamasının ardından çiçek takdim ederek görevlerinde başarılar dilerken, Hizmet- iş sendikası tarafından tatlı ikram edildi.

’Sizlerin gayret ve fedakarlığı topluma güven veriyor’
Başkan Yardımcısı Yelkuvan, Belediye başkanımız Şerif Arslan Ankara’daki çeşitli görüşmelerden dolayı bizimle beraber değiller kendilerinin çok selamları var. Bizler İtfaiyecilere minnettarız, itfaiyecilerin halkın can ve mal güvenliğini koruma adına gösterdikleri büyük özveri ve cesareti vurgulayarak, “Her türlü zorlu şartlarda insan hayatını koruma adına kendi hayatlarını tehlikeye atan tüm kahraman itfaiyecilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Sizlerin gayreti ve fedakarlığı, topluma güven veriyor” dedi.

Yerel Haberleri

Kütahya Belediyesi’nin ’5 yıllık stratejik planı’ pazar günü saat 08.00’da karara bağlanacak
Çanakkale’ye şehit ateşi düştü
Sobacılar kışa hazırlanıyor
Türkiye’nin kırmızı et devine tek tırnaklı hayvan şoku
Düzce Üniversitesi TEKNOFEST’te
Hileli gıdaya Gaziantep’te geçit yok
Okul gibi istihdama katkı sağlıyor
Şehitlerin isimleri parklarda yaşatılacak
Yazıcı, lise okul temsilcileriyle bir araya geldi
Su Ürünleri Genel Müdür Yardımcısı Yılmaz, ETSO Başkanı Alan ile bir araya geldi