Başkan Yalım’dan 1 Eylül kutlama mesajı yayımladı

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, Uşak’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım yayımlamış olduğu mesajda Kuva-yı Milliye ruhuyla bağımsızlık mücadeles...

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, Uşak’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım yayımlamış olduğu mesajda Kuva-yı Milliye ruhuyla bağımsızlık mücadelesini kazandığımızın ve adeta bir kahramanlık destanı yazdığımızın altını çizerek “Tarihinde gösterdiği kahramanlık mücadeleleri ile dikkat çeken Uşak’ımız 1 Eylül 1922 tarihinde düşmanı büyük bir bozguna uğratmış ve şanlı bayrağımızın asaletle dalgalanmaya devam etmesini sağlamıştır. Yunan orduları komutanı General Trikopis ilimiz sınırları içinde esir alınmış ve burada Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıkartılmıştır. Yokluklara ve tüm sıkıntılara rağmen, zafere olan inancını hiç kaybetmeyen ve her bir ferdiyle mücadele eden asil Türk Milletinin yazdığı bu destan, bugün bizler için büyük bir gurur ve minnet kaynağıdır. Bu duygu ve düşüncelerle kurtuluşumuzun yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve canı pahasına mücadele eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, minnetlerimi sunuyorum.” dedi.

Siyaset Haberleri

Bakan Bak’tan esnaf ziyareti
Türkiye-İsveç Güvenlik Mekanizması toplantısı uçak arızası nedeniyle ertelendi
Bakan Fidan, Ürdün Kralı II. Abdullah tarafından kabul edildi
Bakan Güler: “Şehit yakınlarımızın, gazilerimizin ve gazi yakınlarımızın atamaları yapılacak”
Mısır Cumhurbaşkanı Sisi, Bakan Blinken’ı kabul etti
Başkan Yetişkin: "Hukuka uygun olmayan hiçbir şeye müsaade etmeyeceğiz"
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye’nin dış politikada kendine yeni rotalar keşfetmesi tenkit edilecek değil takdir edilecek, övgüyle karşılanacak bir çabadır."
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Anayasanın ilk dört maddesi ile ilgili bizim açımızdan herhangi bir tartışma yoktur. Özellikle Cumhur İttifakı’nın böyle bir sıkıntısı, derdi yoktur. Partimizin bu konudaki yaklaşımı, tutumu gayet...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Milli gelirimiz tarihimizde ilk kez 1,1 trilyon doları aştı. Artık trilyonu konuşuyoruz, neredeydik, bakın şimdi neredeyiz."
Başkan Fatih Üzüm: “Programlar, AK Parti’nin yereldeki halkla temas kurma iradesini pekiştiriyor”