Başkan Tetik İlköğretim Haftası etkinliklerine katıldı

Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik; İlköğretim Haftası kapsamında ilçe genelinde düzenlenen etkinliklere katıldı.İlk olarak İstasyon Meydanı’nda düzenlenen çelenk koyma törenine katılan Başkan Tetik, akabinde Fatih İlkoku...

Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik; İlköğretim Haftası kapsamında ilçe genelinde düzenlenen etkinliklere katıldı.

İlk olarak İstasyon Meydanı’nda düzenlenen çelenk koyma törenine katılan Başkan Tetik, akabinde Fatih İlkokulu ile Aslı Mustafa Takmaklı İlkokulu’nda öğrenci ve öğretmenlerin İlköğretim Haftası kapsamında hazırladığı etkinlikleri izledi. Öğrencilerle sohbet eden Başkan Tetik; “Eğitim, toplumun temeli ve geleceğimizin en büyük yatırımıdır. Bugün burada gördüğümüz coşku, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimlerine verdiği önemin bir göstergesidir. Bizler Nazilli Belediyesi olarak öğrencilerimize sağlıklı bir öğrenim ortamı sunmak için gerekli çalışmalarımızı yaptık. Yazılı olarak talepte bulunan okullarımızın tamamında ot biçme, budama ve temizlik faaliyetlerimiz detaylı olarak ekiplerimiz tarafından yapıldı. Geleceğimizin mimarı olan çocuklarımıza her zaman destek olacağız” diyerek eğitim alanındaki gelişmelerinden yakından takipçisi olacağının altını çizdi.

Türkiye Haberleri

Türk ve Kuveytli hayırseverlerden Sudan’a yardım
Hulusi Akar: "İnsanların etkinliklerle sosyalleşmesi, sokağa çıkması lazım"
Gebze’de öğrenciler yere atılan çöpleri toplayarak farkındalık oluşturdu
Arnavutköy’de temizlik seferberliği başladı
Hereke sahilinde kıyı ve deniz temizliği
Bakan Uraloğlu’ndan tekeri çamura saplanan uçakla ilgili açıklama
Bakanlık olaya el koydu, Devrim okuluna kavuştu
Nöromusküler Hastalıklar Araştırma Derneği’nden "ilaç" önerisi
Gaziosmanpaşa’da kahraman gaziler onuruna tören düzenlendi
Pistten çıkan AJet uçağı ile ilgili açıklama: “Aşırı yağış nedeniyle ön tekerleği çamura saplandı”