Başkan Tetik, 49 günde 15 bin kişiyi ağırladı

Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, mazbatasını aldığı 4 Nisan Perşembe gününden bu yana 49 günlük görev süresince 15 bin 600 ziyaretçiyi ağırladı.Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, 49 günlük görev süresince top...

Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, mazbatasını aldığı 4 Nisan Perşembe gününden bu yana 49 günlük görev süresince 15 bin 600 ziyaretçiyi ağırladı.

Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, 49 günlük görev süresince toplam 15 bin 600 kişiyi makamında ağırladı. Mazbatasını aldığı 4 Nisan Perşembe günü belediye meydanında büyük bir coşkuyla karşılanan Başkan Tetik, ilçede faaliyet gösteren dernek ve sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere, ziyarette bulunan hemşehrilerinin talep ve şikayetlerini bizzat dinliyor. Geçtiğimiz hafta ilk kez gerçekleştirilen halk gününde ise 4 saatte 97 kişinin derdini dinleyen Başkan Tetik; “49 gün önce devraldığımız görev süremizde hem sahada hem de belediyemizde halkımızla iç içe olduk. Müdürlüklerimizin saha çalışmalarında ekiplerimizin faaliyetlerini yakından takip ediyoruz. Mevcut çalışmalarımızın ivedilikle tamamlanması, yeni projelerimizin hızla hayata geçirilmesi için çalışmaya devam ediyoruz. Bunun yanı sıra hemşehrilerimizin makam ziyaretleri de yoğun bir şekilde devam ediyor. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. İnşallah kentimizi en iyi noktaya taşımak için çalışmaya devamedeceğiz”dedi.

Türkiye Haberleri

Kula’nın kurtuluşunun 102. yılı etkinliklerinde İnci Mercan rüzgarı esti
Bolu Dağı Tüneli’nin Ankara-İstanbul istikameti hizmete açıldı
Bakan Memişoğlu’ndan kaza yapan ambulans ekibine geçmiş olsun ziyareti
Hac Umre Seyahat Acentaları Derneği uyardı: “Ön kayıt ve kayıt yenileme işlemleri için son tarih 16 Eylül”
Sultangazi Belediyesi 5. Yaz Spor Okulları Kapanış Programı düzenledi
Bolu Dağı Tüneli trafiğe açıldı: Trafik çilesi bitti
Herkes merak ediyordu; sebebi belli oldu
Büyükkılıç’tan, Kayseri’nin zirvesinde esnaf ziyareti
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’dan vatandaşlara çağrı: “Lütfen ihbar edin”
Bursa’da insanların düşmesine sebep olan çukur onarıldı