Başkan Tatık’tan aile vurgusu

Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık’ın sosyal medyadan aile vurgusu yaptığı paylaşımı, kısa sürede binlerce beğeni aldı.Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, belediye hizmetlerinin yanı sıra ailesine verdiği önemi de sık sık vurguluy...

Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık’ın sosyal medyadan aile vurgusu yaptığı paylaşımı, kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, belediye hizmetlerinin yanı sıra ailesine verdiği önemi de sık sık vurguluyor. Tatık’ın aile odaklı yaklaşımı ve halkla kurduğu samimi bağlar, vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor. Sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımda, ailesiyle geçirdiği anları takipçileriyle paylaşan Başkan Tatık, paylaşımın altına “Ailedir hayata tutunma amacı ve onurlu bir yaşamın kaynağı” notunu ekledi.

Aile değerlerinin hayatındaki önemini bir kez daha gözler önüne seren Başkan Tatık’ın bu içten ve samimi paylaşımı sosyal medyada büyük ilgi gördü. Paylaşım, kısa sürede binin üzerinde beğeni alırken, vatandaşlar da destekleyici yorumlarda bulundu.

Siyaset Haberleri

Irak, Türkiye sınırında 22 karakol açtı
Bakan Kurum: “Filistin, bir sınav olarak insanlığın önünde duruyor”
Fransız heyetten TBMM’ye ziyaret
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Rama ile görüştü
Adalet Bakanı Tunç: "Yargıda yeni reform paketini milletvekillerine sunacağız"
ABB Başkanı Yavaş: "(Çocuklara yönelik şiddet ve istismar olayları) 2025 yılı için kapsamlı bir eylem planı hazırlayacağız”
Emine Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama’nın eşi Linda Rama ile görüştü
TBMM Başkanı Kurtulmuş: "Mesele herkesin tartışmanın bir parçası olduğu ve ortaklaşa mutabakatın ortaya çıktığı bir anayasa yapım sürecinin gerçekleşmesidir"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavut mevkidaşı Begaj ile görüştü
İran Dışişleri Bakanı Arakçi: "İsrail katliamlarının durdurulması için tüm imkanlarımızı kullanmalıyız"