Başkan Tatık; “Daha güzel bir Tavas için çalışmaya devam ediyoruz”

Denizli’de Tavas İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinliğine katılan Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, “Daha güzel bir Tavas için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.Tavas İlçe Müftülüğü tarafı...

Denizli’de Tavas İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinliğine katılan Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, “Daha güzel bir Tavas için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Tavas İlçe Müftülüğü tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında düzenlenen program, geniş bir katılımla gerçekleşti. Programda, Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık’ın yanı sıra, emekli müftüler, imam hatipler, Kur’an kursu hocaları ve müezzin kayyımlar yer aldı. İlçedeki din görevlileri, yılların birikimini paylaşarak anlamlı bir buluşmaya imza attı.

Emekli Müftü Mustafa Ali Mulcar ve diğer emekli din görevlileri de programda tecrübe paylaşımında bulundu. Din görevlilerinin yıllar içinde edindikleri deneyimler, meslektaşlarına yol gösterici nitelikteydi. Genç imam hatipler ve Kur’an kursu hocaları, bu bilgileri dikkatle dinleyerek kendi görevlerine yönelik önemli tecrübeler edindi. Program yapılan tecrübe paylaşımlarının ardından sunulan ikramlarla devam etti. Misafirler, ikramlar eşliğinde sohbet etme fırsatı buldu.

Programın önemli konuklarından birisi olan Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, anlamlı bir etkinlikte din görevlileriyle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Tatık, toplumun her kesimiyle iletişimde kalmayı önemsediklerini belirterek, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Din görevlilerinin toplumdaki rolüne dikkat çeken Başkan Tatık, "Her zaman toplumun farklı kesimleriyle bir arada olmaya gayret ediyoruz. Bugün de din görevlilerimizle bir aradayız. Tavas’ı daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için çalışmayı sürdüreceğiz. Daha güzel bir Tavas için birlikte mücadele edeceğiz" dedi.

Başkan Tatık; “Daha güzel bir Tavas için çalışmaya devam ediyoruz”Başkan Tatık; “Daha güzel bir Tavas için çalışmaya devam ediyoruz”

Siyaset Haberleri

Savunma Sanayii Destekleme Fonu kaynakları yeni düzenleme ile artırılacak
İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan ve Putin’den ilk görüşme
CHP Genel Başkanı Özel: "Türkiye’yi, Türkiye İttifakı kazanacak"
Bakan Göktaş, G20 Kadının Güçlendirilmesi Çalışma Grubu Bakanlar Toplantısı’na katıldı
Çarşamba’ya 13 yeni araç takviyesi
Türkiye, NATO’nun Kosova’daki Barış Gücü komutasını İtalya’ya devretti
TBMM Başkanı Kurtulmuş: "Yeni bir dünyanın nasıl kurulacağı konusunda kafa yormalıyız, siyasi teklifleri ortaya koymalıyız"
AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler: "Sıfır araç tescilinde 3 bin lira, limiti 100 bin lira ve üzerinde olan kredi kartlarından yıllık 750 lira katkı payı alınacak."
AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler: "Savunma Sanayii Destekleme Fonuna katılma payı alınmasına ilişkin düzenleme yapıyoruz."
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Kimse Türkiye ve Sırbistan’ın savunma sanayine yönelik ’neler olması gerekir’, bizim dışımızda belirlemeye kalkmasın”