İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, 2 Nisan Dünya Otizm Günü çerçevesinde otizmli çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi.
İnegöl Belediyesi 2 Nisan Dünya Otizm Gününde otizmli çocukları unutmadı. Belediye Başkanı Alper Taban ile otizmli çocuklar ve ailelerinin katıldığı özel bir buluşma gerçekleştirildi. Buluşma öncesi Başkan Alper Taban Hacer Salih Yıldız İlkokulunda eğitim gören otizmli öğrenci Yasin Emir Yurttutan ile Kaşıkçı Ortaokulu öğrencisi Alperen Şen’i aileleriyle beraber makamında misafir etti. Burada sırayla önce Yasin Emir, ardından Alperen Başkan Taban’ın makamını devralarak kısa süreliğine İnegöl Belediye Başkanı oldu.
Başkanlık makamındaki kabulün ardından otizmli öğrenciler ve ailelerinin katıldığı Gastro İnegöl Restoranındaki buluşmaya geçildi. Burada çocuklar ve aileleriyle sohbet eden Başkan Taban, otizme dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak adına bu etkinliğin yapıldığını söyledi. Çocuklarla beraber pasta kesen Başkan Taban, misafirlerine hediye takdimleri de gerçekleştirdi.
Yerel Haberleri
Atatürk Üniversitesi’nde "21. Yüzyılın İlk Çeyreğinde Türk Tarihçiliği" çalıştayı
Güroymak’ta iki aile arasındaki husumet sona erdi
Başkan Değirmenci, KARDEMİR ile imzalanan TİS’i değerlendirdi
Amasya’da halk gününde valiyi şaşırtan istek: "23 Nisan’da koltuğunuza oturmak istiyorum"
Çorum Belediyesinden içleri ısıtan sıcak çorba ikramı
Çorum’da ihtiyaç sahibi ailelerin YKS sınav ücretleri belediyeden
Adıyaman Üniversitesi’nde zeytincilik çalıştayı düzenlendi
Özel durumlu Umut Can Özel’in askerlik hayali gerçek oldu
Osmaniye’de öğrencilerin gözde mekanı "Genç Kitap Kafe" oldu
Samsun’un ‘yeşil geleceği’ için çalıştay