Başkan Süer: “Van’ın tanıtımına katkı sunduk”

Van Ticaret Borsası (VANTB) tarafından İstanbul Yenikapı’da düzenlenen Van Tanıtım Günleri 3. Van Kültür Buluşmaları’nda açılan stant ziyaretçi akınına uğradı.Van Dernekler Federasyonu (VANFED) tarafından organize edilen, Van Tanıtım G...

Van Ticaret Borsası (VANTB) tarafından İstanbul Yenikapı’da düzenlenen Van Tanıtım Günleri 3. Van Kültür Buluşmaları’nda açılan stant ziyaretçi akınına uğradı.
Van Dernekler Federasyonu (VANFED) tarafından organize edilen, Van Tanıtım Günleri 3. Van Kültür Buluşmaları sona erdi. Etkinliği değerlendiren VANTB Başkanı Nayif Süer, “Açılış programına katılarak, Van Tanıtım Günleri’ni başlattık. Standımızda borsamızın projelerinin ve çalışmalarının yanı sıra şehrimizin tarihi ve turistik değerlerine yer verdik. Hemşehrilerimiz ile önemli görüşmeler gerçekleştirdik. Şehrimizin tanıtımına katkı sunduk. Bağrında dünya değerlerini barındıran Van’ımız için çabaladık. Borsa olarak şehrimiz için duyarlılık gösterdik. Etkinliği basın mensuplarına değerlendirdik. Van Ticaret Borsası olarak, şehrimizin tanıtımı açısından, Van Tanıtım Günleri etkinliğinin öneminin farkındayız. Düzenli olarak yapılması son derece kıymetlidir. Her geçen yıl amacına daha fazla yaklaşacağı inancındayız. Bizler de VANTB olarak şehrimiz adına yapılan bu etkinlikte yer alacağız. Van’ın daha fazla tanınması adına çalışmalarımızı yürütmeye devam edeceğiz. İstanbul’da yaşayan Vanlılar ile bir araya geldik. Çok sayıda ziyaretçiyi standımızda ağırladık etkinliği renklendiren İstanbul’da yaşayan hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Ekonomi Haberleri

Tamir ve bakımlar öz kaynaklarla yapılıyor
Bozkırda yeni hasat ballar paketlenmeye başladı
Malazgirt’te IPARD III Programı anlatıldı
Uşak İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı
Denizli Teknik Tekstil Merkezi, İzmir’de gözde oldu
Tezgahların en pahalı balığı mezgit oldu
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, ’’Gümrük Birliği Anlaşması’nın güncellenmesi için Brüksel’de görüşmeler başladı’’
Kuşadası’nda kruvaziyer bereketi Ekim ayında da devam ediyor
Tezgahlarda palamut bereketi
Sinop’ta çeltik hasadı