Başkan Sekmen’den kentsel dönüşüm incelemesi

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kent merkezindeki kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden sürdüğünü ifade etti.Başkan Sekmen, yaşanabilir ve çağdaş şehir hedefleri çerçevesinde planladıkları projeleri kesintisiz...

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kent merkezindeki kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden sürdüğünü ifade etti.
Başkan Sekmen, yaşanabilir ve çağdaş şehir hedefleri çerçevesinde planladıkları projeleri kesintisiz sürdürdüklerini belirterek, “Kentsel dönüşüm projelerimizden biri olan Pelit Meydanı’ndaki çalışmalarımızı yerinde inceledik. Aziz kentimizi yeniden inşa ve ihya etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu arada vatandaşlarımızla sohbet etmeyi de ihmal etmedik. Bizleri sıcak sohbetleri ve samimiyetleri ile karşılayan tüm hemşehrilerime ve esnaf kardeşlerime teşekkür ediyor, hayırlı ve bol kazançlar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Siyaset Haberleri

İran’dan ABD ve İngiltere’nin Yemen’e yönelik saldırılarına kınama
Netanyahu’dan İran’a misilleme açıklaması: "İsrail’in saldırılara karşılık verme hakkı vardır ve bunu yapacağız”
Türkiye ile Sao Tome ve Principe Demokratik Cumhuriyeti arasında anlaşma
Karaağaçlı Teknik Spor’dan Başkan Durbay’a pankartlı destek
Selendi MHP Kadın Kolları Başkanı Akcan istifa etti
Ağrı’da AK Parti’de devir teslim töreni
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Gazzeli kardeşlerimiz tüm imkansızlıklara rağmen 364 gündür Siyonist işgalcilere karşı kahramanca direniyor"
Tunceli Barosu, yeni başkanını seçti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Hamas ve Hizbullah sadece bir bahanedir. İsrail, işgal ve istila politikası için her gün bahane üretiyor"
CHP Genel Başkanı Özel: "Bahçeli’yle DEM’in el sıkışması Türkiye’de tansiyonu düşürür"