Başkan Osman Yılmaz’dan kongre sonrası teşekkür mesajı

Kütahya’nın Gediz ilçesinde gerçekleştirilen AK Parti 8. Olağan Kongresi sonrası yeniden ilçe başkanı seçilen Osman Yılmaz, katılımcılara teşekkür etti. Yılmaz, kongrenin ardından yaptığı açıklamada, AK Parti ailesinin birlik ve beraberlik...

Kütahya’nın Gediz ilçesinde gerçekleştirilen AK Parti 8. Olağan Kongresi sonrası yeniden ilçe başkanı seçilen Osman Yılmaz, katılımcılara teşekkür etti. Yılmaz, kongrenin ardından yaptığı açıklamada, AK Parti ailesinin birlik ve beraberlik içinde, coşkulu bir atmosferde buluştuğunu belirterek çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini vurguladı.
Yılmaz, kongreye katılan tüm delegelere, parti üyelerine ve Gediz halkına teşekkür ederken, “Kongremizle birlikte yenilenmiş ve güçlenmiş kadrolarımızla, memleketimiz için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Bize güvenen ve destek veren herkese minnettarız” dedi.

Siyaset Haberleri

Başkan Balaban: "Ne yiyor ve ne içiyorsak cebimizden son kuruşuna kadar ödüyoruz"
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun: "Türkiye savaşın bölgeye sıçramasının engellenmesi için yoğun bir diplomatik çaba sarf ediyor"
Başkan Çolakbayrakdar; Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü
İngiltere ve Güney Kore: "Kuzey Kore’nin Rusya’ya silah ve asker göndermesini kınıyoruz"
MHP Lideri Bahçeli: "Terörist başının tecridi kaldırılırsa, gelsin TBMM DEM Parti grup toplantısında konuşsun"
Güvenlik kaynakları: "Terörist Gülen, Pensilvanya’da örgütün merkezi sayılan kamp içinde yer alan daha önce kendi ’işaret ettiği’ yere gömülecek."
Güvenlik kaynakları: "Teröristbaşı Gülen’in cenaze namazını Suat Yıldırım kıldıracak."
Güvenlik kaynakları: "Terör örgütü elebaşı Gülen’in cenazesi Perşembe günü Pensilvanya’da örgütün merkezi sayılan kampta yapılacak."
Pezeşkiyan: "Avrupa ve ABD, İsrail’i silahlandırıp işlediği her türlü insanlık suçunu utanmadan savunuyor"
Güney Kore: "Kuzey Kore-Rusya arasındaki askeri bağ göz önüne alındığında Ukrayna’ya direkt olarak silah desteğinde bulunabiliriz"