Başkan Hamamcı, yeni parkın ismini halka soruyor

Eskişehir’de İnönü Belediye Başkanlığı tarafından ilçe sakinlerinin talepleri doğrultusunda birbiri ardına tamamlanan parkların isim belirlemesi ilçe sakinleri ile birlikte yapılıyor.İnönü Belediye Başkanlığı tarafından yapımına kısa s...

Eskişehir’de İnönü Belediye Başkanlığı tarafından ilçe sakinlerinin talepleri doğrultusunda birbiri ardına tamamlanan parkların isim belirlemesi ilçe sakinleri ile birlikte yapılıyor.
İnönü Belediye Başkanlığı tarafından yapımına kısa süre önce başlanan ve çevre düzenlemesi ile yeşillendirme çalışmaları tamamlanan Çarşı Mahallesi Kapalı Pazar Yeri karşısındaki park, halk oylaması ile yeni ismine kavuşacak. Yeni parkın isminin nasıl belirleneceğiyle ilgili açıklama yapan İnönü Belediye Başkanlığı, vatandaşların önerilerini belediyenin resmi sosyal medya sayfasından aldıklarını duyurdu. Bu önerilerin kısa süre içerisinde yine belediye sayfasında ilan edileceği belirtilirken, yapılacak oylama ile seçilecek ismin parka verileceği ifade edildi.

“Parkımız bitmek üzere, sizce ismi ne olsun?”
İlçe sakinlerine seslenen İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, “Hep birlikte parkımıza isim bulmak için önerilerinizi bekliyoruz” dedi.

Yerel Haberleri

Karadeniz Bölgesi’nde ahi teşkilatını kuran Ahi Şorba, Ahilik Haftası’nda anıldı
Güzelkent’te referandum 13 Ekim’de
Rektör Keleş, gastronomi ve mutfak sanatları bölümü öğrencilerini ziyaret etti
Başkan Tutdere, akademisyenlerle istişare toplantısı gerçekleştirdi
Alaplı’da kan bağış etkinliği düzenlendi
Whatsapp’tan grup kurup vedalaştı, peçeteye doğum ve ölüm tarihini yazıp ortadan kayboldu
Çaycuma’da "Proje Yazma Döngüsü Eğitimi" başladı
Çaycuma’da kadınlara yönelik şiddetle mücadelede bilgilendirme çalışması
Başkan Kurnaz’dan işletmecilere ‘işgal sınır çizgisi’ teşekkürü
Vatandaştan cami imamına not