Başkan Günel Kuşadası Avcılar Derneği’ne verdiği sözü tuttu

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası Avcılar Derneği üyelerine seçim döneminde verdiği sözü tutarak polar hediye etti.Kentte faaliyet gösteren tüm dernekler ve ihtiyaçlarıyla çok yakından ilgilenen Başkan Ömer Günel, Kuş...

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası Avcılar Derneği üyelerine seçim döneminde verdiği sözü tutarak polar hediye etti.

Kentte faaliyet gösteren tüm dernekler ve ihtiyaçlarıyla çok yakından ilgilenen Başkan Ömer Günel, Kuşadası Avcılar Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Çağatay Aynalı ile bir araya gelen Başkan Ömer Günel’e Meclis Üyeleri Efe Berberoğlu, Gülden Akbulut ve Nilüfer Tektaş Cevahir de eşlik etti. Ziyarette Başkan Ömer Günel, dernek üyeleriyle sohbet ederek Kuşadası ile ilgili sorun, talep ve önerilerini de dinledi. Daha sonraysa seçim döneminde verdiği sözü yerine getirerek polar hediye etti. Dernek Başkanı Çağatay Aynalı da Başkan Ömer Günel’e hem nazik ziyareti hem de hediyesi dolayısıyla teşekkür etti.

Siyaset Haberleri

Milli Savunma Bakanı Güler: “Terör örgütünün belini kırdık. Son çırpınışlarını veren teröristlerin başı, tereddütsüz bir şekilde ezilecektir”
Biden şüpheli suikast girişimi sonrasında Trump’ı aradı
AK Parti Ağrı İl Başkanı görevini bıraktı: "Alnımız ak, vicdanımız rahat"
AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, görevinden ayrıldı
İngiltere Başbakanı Starmer, İtalya Başbakanı Meloni ile bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ’boykot’ paylaşımı
Bakan Güler, komando birliğinde incelemelerde bulundu
Hamas lideri Sinwar’dan Husi liderine mektup: “Sizinle ortak çabalarımız düşmanı yenilgiye uğratacaktır”
Bakan Göktaş: "Yeni dönem Sivil Toplum Vizyon Belgesi’ni bu hafta içinde açıklayacağız"
Almanya geçici sınır kontrollerinin vize verme sürecini etkilemeyeceğini açıkladı