Başkale Muhtarlar Derneği Başkanlığına Ayhan seçildi

VAN (İHA) – Van'ın Başkale Muhtarlar Derneği Başkanlığına yapılan seçimle Vechi Ayhan seçildi.

VAN (İHA) – Van'ın Başkale Muhtarlar Derneği Başkanlığına yapılan seçimle Vechi Ayhan seçildi.

Divan başkanlığını Başkale Ziraat Odası Başkanı Rahmi Aşkan'ın yaptığı seçime mevcut Başkan Vechi Ayhan tek aday olarak girdi. 69 mahalle muhtarından 65'inin oy kullandığı seçimde, Hafiziye Mahallesi Muhtarı Vechi Ayhan yeniden başkan seçildi.

Seçimden sonra bir konuşma yapan Başkale Muhtarlar Derneği Başkanı Vechi Ayhan, "Derneğimizin kuruluş amacı, muhtarları bir araya gelmesidir. Hep beraber birlik beraberlik içerisinde işimize dört elle sarılmak istiyoruz. Vatandaşların sorun ve taleplerini birlikte tartışarak çözümler için gerekli mercilere iletme gayreti içerisindeyiz. 69 mahallemizin temel sorunlarını ortaya çıkarmak için güç birliği yaparak birlikte çözüme kavuşturmaya çalışacağız" diye konuştu.

Türkiye Haberleri

Başkan Önal: "Gazilerimize ve şehitlerimize minnet borçluyuz"
SuperFresh sürdürülebilir bir gelecek için Tarımın Kadın Yıldızları’nı destekliyor
MSB: “Irak ve Suriye’nin kuzeyi dâhil son bir haftada 50 terörist etkisiz hâle getirilmiştir”
Konya’da Gaziler Günü töreni
MSB kaynakları: "(Lübnan’da yaşanan saldırılar) Türk Silahlı Kuvvetlerimizde sadece yerli ve milli muhabere sistemleri ve yazılımlar kullanılmaktadır. Üretim sürecine herhangi bir şekilde üçüncü tarafın dâhil olması duru...
MSB kaynakları: "(Teğmenlerin kılıçlı yemini) Türk Silahlı Kuvvetlerimiz olaylara disiplin anlayışı içerisinde bakmakta ve işlemleri de ilgili hukuk/mevzuat çerçevesinde yerine getirmektedir."
Didim’de Gaziler günü törenle kutlandı
Başkan Orhan Çerkez’den çiftçilere dev destek
Deniz kaplumbağaları bu yıl Didim’e yumurta bırakmadı
Gaziler Günü Çeşme’de törenle kutlandı