Başer, “28 Şubat demokrasiye ve özgürlüğe yapılan fiili bir darbedir”

AK Parti İl Başkanı Yusuf Başer, 'Postmodern darbe olarak adlandırılan 28 Şubat sürecinin, milletin inancına, iradesine, değerlerine, insan haklarına,...

AK Parti İl Başkanı Yusuf Başer, "Postmodern darbe olarak adlandırılan 28 Şubat sürecinin, milletin inancına, iradesine, değerlerine, insan haklarına, demokrasiye ve özgürlüklere yapılan fiili bir darbe olduğunu söyledi.

AK Parti Yozgat İl Başkanlığı, 28 Şubat Post Modern Darbesi'nin 25. yıldönümümde basın açıklaması yaptı. AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, partililer, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar, 28 Şubat ile ilgili hazırladıkları pankartlarla Cumhuriyet Meydanında toplandı.

Başer, "1000 yıl sürecek" dedikleri 28 Şubat darbesi ile insanların ayrımcı, ötekileştirici, insan haklarına aykırı uygulamalara maruz bırakıldığını ve milyonlarca insanın hayatı karartılmıştır. Biz 28 Şubat'ı bin yıl geçse de unutmayacağız. Demokrasimize ve milli iradeye her zaman sahip çıkacağız." dedi.

Vesayetçi zihniyetle mücadelenin süreceğini söyleyen Başer, "28 Şubat için "bin yıl sürecek" diyenler unutmasın ki 28 Şubat bin yıl sürmedi; ancak biz 28 Şubat'ı bin yıl geçse de unutmayacağız. Demokrasimize ve milli iradeye her zaman sahip çıkacağız. 15 Temmuz Darbe girişiminde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, Milletimizle beraber gösterdiğimiz mücadele bunun ispatıdır" şeklinde konuştu.

Siyaset Haberleri

İBB Başkanı İmamoğlu, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti
Dışişleri Bakanlığından İsrail Dışişleri Bakanı Katz’ın sosyal medya paylaşımına ilişkin açıklama
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır: "Demir-çelik üretimimiz 16,4 milyon tondan, 33,7 milyon tona çıktı"
Adalet Bakanı Tunç: "Darbecilerin yaptığı bir anayasayla yol yürümek Türkiye’ye yakışmaz"
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır Isparta’da
Bakan Yumaklı: "2025 için biyoteknik mücadele desteğini artırdık”
İBB Başkanı İmamoğlu: “Bu büyük millet kalbinde yer açtığını, iktidarın tertibiyle, tehdidiyle ve korkusuyla terk etmez”
İngiltere Dış İstihbarat Servisi Başkanı Moore: “İran’ın (İsrail’e) misilleme yapmayı deneyeceğinden şüpheleniyorum”
Bakan Bayraktar: "Şırnak’ta, Kato’da, petrol arayabiliyor üretebiliyorsak bunun başında elbette ki terörle mücadelede elde edilen başarılar var"
CIA Başkanı Burns: “Ateşkes için hem İsrail’in hem de Hamas’ın bazı tavizler vermesi gerekiyor"