Balıkesir’de hapis cezası bulunan 10 şahıs yakalandı

Balıkesir’de polis ekipleri, aranan şahıslara yönelik gerçekleştirdiği 24 saatlik denetimde hapis cezası bulunan 10 kişiyi yakaladı.Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, kamu düzeninin sağlanması, suç ve suçlular ile mücadele kapsamında aran...

Balıkesir’de polis ekipleri, aranan şahıslara yönelik gerçekleştirdiği 24 saatlik denetimde hapis cezası bulunan 10 kişiyi yakaladı.
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, kamu düzeninin sağlanması, suç ve suçlular ile mücadele kapsamında aranan şahısların yakalanmasına yönelik 21 Eylül saat 08.00 ile 22 Eylül saat 08.00 arası il genelinde eş zamanlı olarak denetim gerçekleştirdi. 58 ekip ve 165 personel ile birlikte yapılan operasyonel çalışmalar sonucunda; 10-20 yıl hapis cezası olan bir şahıs, 5-10 yıl hapis cezası olan bir şahıs, 0-5 yıl hapis cezası olan 8 kişi, ifadeye yönelik aranan 23 kişi olmak üzere toplam 33 aranan şahıs yakalanarak adliyeye sevk edildi. Şahıslardan 10’u çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş Haberleri

Maden mühendisi işe giderken kazada hayatını kaybetti
Sataştığı belediye işçisini sırtından bıçakladı
Lübnan Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İsrail’in sabah saatlerinden bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısının 182’ye, yaralı sayısının ise 727’ye yükseldiği belirtildi.
İsrail’den Lübnanlılara tehdit: “Bekaa Vadisi’ndeki sakinler derhal uzaklaşın”
Vali yardımcılarıyla haftalık değerlendirme toplantısı yapıldı
Tokat videosunu kaydeden yönetici de tutuklandı
Elazığ’da 9 adet ruhsatsız silah ele geçirildi
Mersin’de hemşire ve doktorun darp edilmesi protesto edildi
209 araç trafikten men edildi
1 haftada 46 şüpheliye uyuşturucudan işlem yapıldı