Bal üreticisinden sahte bal uyarısı

Siirt’te 20 yıldır arı yetiştiriciliği yapan Cemal Tomris, sahte balın insan sağlığına zarar verdiğini belirterek, vatandaşların dikkatli olması gerektiğini söyledi.Balın, kalp ve sindirim sistemi başta olmak üzere göz, mide, tansiyon...

Siirt’te 20 yıldır arı yetiştiriciliği yapan Cemal Tomris, sahte balın insan sağlığına zarar verdiğini belirterek, vatandaşların dikkatli olması gerektiğini söyledi.
Balın, kalp ve sindirim sistemi başta olmak üzere göz, mide, tansiyon ve damar hastalıklarına iyi geldiğini söyleyen üretici Cemal Tomris, vatandaşların bal alırken dikkatli olmaları gerektiğini belirterek, sahte balın göz ile görünebildiğini dile getirdi. Tomris; ‘’Doğal bal süzme olarak kremleşir. Yani orijinal olmayan ballar da kristalize olur ama orijinal yani doğal bal kremleşir. Tereyağı gibi bir görünümü olur. Doğal balı ellediğiniz vakit kaygan bir yapısı vardır. Orijinalliği süzme balda çözmek çok kolaydır. Bunu balla haşır neşir olmayan balla bir geçmişi olan olmayan her insan çözebilir. Çünkü görseldir. Krem tarzı bir görünüm aldığı için bunu rahatlıkla çözebiliriz’’ dedi.

Bal üreticisinden sahte bal uyarısıBal üreticisinden sahte bal uyarısı

Türkiye Haberleri

Avrupa’nın en büyük uyuşturucu rehabilitasyon merkezinde sona doğru
Vali Kaya, “Hastane yolu en kısa zamanda yapılacak”
İçişleri Bakanlığından 4 ton kokain ile yakalanan gemi hakkında açıklama
ABD vatandaşlarının Ürdün’den tahliyesi devam ediyor
Büyükşehir’den ağız ve diş sağlığı için protokol
Başkan Tugay: “Şerhimi paylaşarak imzalayacağım”
Başkan Demirçalı’dan muhtarlarla beyin fırtınası
Bağcılarlı gençler bilimle buluştu
Türk Devletleri Fintek İş Birliği Platformu protokolü imzalandı
BUÜ’de yeni dönemin ilk dersini TRT Genel Müdürü Sobacı verdi