Bakan Yerlikaya pastırma doğradı, kasayla meyve dağıttı

Bir dizi program için Kayseri’ye gelen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, esnaf ziyareti yaptığı sırada pastırma doğrayarak, vatandaşlara kasa ile meyve dağıttı.İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bir dizi programa katılmak için Kayseri’ye geld...

Bir dizi program için Kayseri’ye gelen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, esnaf ziyareti yaptığı sırada pastırma doğrayarak, vatandaşlara kasa ile meyve dağıttı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bir dizi programa katılmak için Kayseri’ye geldi. Ziyaretine Kayseri Valiliği ile başlayan Yerlikaya, daha sonra Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret ederek, AFAD İl Müdürlüğü’nde düzenlenen Güvenlik Toplantısı’na katıldı.
Toplantının ardından kent merkezindeki esnafları ziyaret eden Bakan Yerlikaya, çalışanlarla öz çekim yaptı. Bakan Ali Yerlikaya, esnaf ziyareti sırasında Kayseri’nin yöresel lezzeti olan pastırmadan doğrayarak, vatandaşlara da kasa ile meyve ikramında bulundu.

Türkiye Haberleri

İzmir’de korku evleri önündeki tasvirler toplanıyor
Gümüşhaneliler Filistin’e destek için yürüdü
Isparta’da Gazze işgalinin 1’inci yıl dönümünde protesto yürüyüşü düzenlendi
Erdek’te 10 dakikalık yağış sonrası altyapı sorunu yine gündemde
Bodrum’da turistler yüzerken büyük sürprizle karşılaştı
Konya’da ’Soykırıma İsyan Filistin’e Destek Yürüyüşü’ düzenlendi
Fethiye’de 2022 yılı hacıları geleneksel buluşması gerçekleştirildi
Bakan Göktaş: "Cinayetleri engellemek için tüm kuruluşlarımızla etkili bir iş birliği içinde yürüttüğümüz çalışmaları sürdüreceğiz"
Yalova’da Gazze işgalinin 1. yıl dönümünde protesto yürüyüşü
İSTOK Dönem Başkanı Temur: "Sanıyorlar ki bu zulüm devranı böyle sürüp gidecek"