Bakan Kacır’dan TUSAŞ’daki terör saldırısına ilişkin açıklama

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Ankara TUSAŞ’daki terör saldırısına ilişkin açıklama yaptı. Bakan Kacır, ’’TUSAŞ yerleşkesinde bir silahlı saldırı olduğu yönünde bir haber aldım. Savunma Sanayi Başkanımızı aradım. Kendisi hab...

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Ankara TUSAŞ’daki terör saldırısına ilişkin açıklama yaptı. Bakan Kacır, ’’TUSAŞ yerleşkesinde bir silahlı saldırı olduğu yönünde bir haber aldım. Savunma Sanayi Başkanımızı aradım. Kendisi haberi doğruladı ancak henüz detaylarla ilgili bilgi paylaşma imkanı bulunmuyordu. Rabbim tüm mühendislerimizi, araştırmacılarımızı muhafaza etsin’’ dedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’dan, İstanbul’da katıldığı toplantı sonrasında TUSAŞ’daki terör saldırısına ilişkin açıklama yaptı. Bakan Kacır, ’’TUSAŞ yerleşkesinde bir silahlı saldırı olduğu yönünde bir haber aldım. Savunma Sanayi Başkanımızı aradım. Kendisi haberi doğruladı ancak henüz detaylarla ilgili bilgi paylaşma imkanı bulunmuyordu. Rabbim tüm mühendislerimizi, araştırmacılarımızı muhafaza etsin’’ dedi.

Asayiş Haberleri

İçişleri Bakanı Yerlikaya: "Maalesef şehit sayımız 5 olmuştur"
Saldırı öncesi teröristler güvenlik kamerasına yansıdı
Veliler öğrencilerin önünde saç saça baş başa kavga etti
Yozgat’ta seyir halindeki otomobil alev aldı
Samsun’da silahlı kavga: 4 yaralı
Virajı alamayan otomobil takla attı: 2 yaralı
Ölüme sürüklenen göçmenlere, Sahil Güvenlik’ten yardım eli
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, TUSAŞ’a yönelik terör saldırısını lanetledi
Saldırı sonrası tahliye edilen TUSAŞ çalışanı: "Hainlere inat daha fazla çalışacağız, daha fazla üreteceğiz"
Minibüs ile cip çarpıştı: 3 yaralı