Bakan Işıkhan, HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Arslan ile görüştü

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) temasları çerçevesinde HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan ile bir araya geldi.Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, KKTC’deki tem...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) temasları çerçevesinde HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan ile bir araya geldi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, KKTC’deki temaslarını sürdürüyor. Bakan Işıkhan, Lefkoşa’da HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan ile KKTC Kamu-Sen Sendikası’nın 29’uncu Olağan Genel Kurulu dolayısıyla bir araya geldi. Işıkhan görüşmenin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Türkiye ve KKTC arasında çalışma hayatını ilgilendiren temel konulara ilişkin politikaları sendika ve konfederasyonlarımızla uzlaşı içerisinde gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Siyaset Haberleri

Kepez Belediye Meclisi’nde 3 derneğe tahsis edilen yer geri alındı
Dışişleri Bakanlığı’ndan milli futbolcu Demiral’a açılan soruşturmaya kınama
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş: “Bir ayağınızı bu kadim coğrafyaya sabitleyin, diğer ayağınızla bütün dünyayı gezin”
TBMM Başkanı Kurtulmuş’un Anayasa kapsamında görüşmeleri devam ediyor
Putin: “Dünyadaki tüm zorluklara rağmen Rusya-Türkiye arasındaki ilişkiler ilerliyor”
Canik’te meclise tatil yok
Başkan Kurnaz: “Katılımcı, şeffaf ve yenilikçi belediyecilik anlayışını ön planda tutuyoruz”
AK Parti Sözcüsü Çelik: “Almanya İçişleri Bakanı Nancy Faeser’ın Milli futbolcumuz Merih Demiral’ın gol sevincini hedef alarak yaptığı açıklama ve UEFA’nın başlattığı soruşturma kabul edilemez”
TBMM Milli Eğitim Komisyonu toplandı
Aliyev ve Putin, Astana’da görüştü