Bakan Işıkhan: "Çalışanlarımız ve emeklilerimizin üzerindeki yükü azaltmak için gereken adımları atıyoruz"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 'Çalışanlarımız ve emeklilerimizin üzerindeki yükü azaltmak ve kalıcı refah artışını sağlamak için gereken adımları atıyoruz' dedi.Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, TÜİK’i...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Çalışanlarımız ve emeklilerimizin üzerindeki yükü azaltmak ve kalıcı refah artışını sağlamak için gereken adımları atıyoruz" dedi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, TÜİK’in 2024’ün ilk 6 ayının enflasyon oranlarını açıklamasının ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Bakan Işıkhan, açıklamasında toplumun her kesiminin kalıcı refahını arttırmak için gereken adımları attıklarını vurguladı. Işıkhan, şu ifadelere yer verdi:
"Çalışanlarımız ve emeklilerimiz başta olmak üzere milletimizin her kesiminin üzerindeki yükü azaltmak ve kalıcı refah artışını sağlamak için gereken adımları atıyoruz. Tarihi yüksek seviyelere ulaşan istihdam verilerimizin korunması, enflasyon ile kararlı mücadele ve finansal istikrarı sağlamak önceliğimiz olmayı sürdürecek. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın mimarlığını yaptığı Türkiye Yüzyılı vizyonumuz doğrultusunda OVP ve 12. Kalkınma Planı hedeflerimizi gerçekleştirmek için çalışmaya devam edeceğiz."

Ekonomi Haberleri

Bitlis’te ekmek fiyatı 10 TL oldu
Manisa’nın trafiğine nefes aldıracak yolda çalışmalar sürüyor
Lojistik ve gümrük alanlarındaki en son trendler bu programda ele alınacak
Geçen yılın rakamına 9 ayda ulaşıldı
Bakan Şimşek: “Vergide adaleti sağlamakta kararlıyız”
Bakan Şimşek: “Bir kuyumcunun beyan ettiği aylık ortalama vergi matrahı 16 bin TL. Vergide adaleti sağlamakta kararlıyız. Kazancını doğru beyan etmeyen mükelleflere yönelik denetimlerimizi genişletiyoruz.”
Bakan Yardımcısı İnan: "Yeşil doğan TUİOSB, Çukurova bölgesini gelecek yüzyıla taşıyacak bir projedir"
Bakan Ömer Bolat: ’’Dünyada tekstilde 4’üncü sıradayız, konfeksiyonda ise 6’ncı sıradayız’’
Merkezefendi Halk Et hizmet vermeye başladı
GTO B2B Networkıng’e rekor katılım