Bakan Göktaş: "Şeyma kızımız Bakanlığımızın gözetimine alınmış ve sağlık kontrolleri gerçekleştirilmek üzere hastaneye nakledilmiştir"

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Batman’ın Kozluk ilçesinde aileleri tarafından ipte asılı halde bulunan 8 yaşındaki Şeyma’nın Bakanlık gözetimine alındığını duyurdu.7 Ocak günü evinin önünde asılı bulunan 8...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Batman’ın Kozluk ilçesinde aileleri tarafından ipte asılı halde bulunan 8 yaşındaki Şeyma’nın Bakanlık gözetimine alındığını duyurdu.

7 Ocak günü evinin önünde asılı bulunan 8 yaşındaki Şeyma’ya cinsel istismar iddiası ile başlayan ve takipsizlik kararı verilen soruşturma Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın itirazı üzerine yeniden başlatıldı. 8 yaşındaki Şeyma bakanlık gözetimine alınırken konu ile ilgili Bakan Göktaş ise sosyal medya hesabından, “Batman’ın Kozluk ilçesinde Şeyma kızımıza yönelik cinsel istismar iddiasıyla başlatılan soruşturmada verilen takipsizlik kararı, Bakanlığımızın itirazı üzerine kaldırılarak soruşturma yeniden başlatılmıştı. Bugün itibarıyla Şeyma kızımız Bakanlığımızın gözetimine alınmış ve sağlık kontrolleri gerçekleştirilmek üzere hastaneye nakledilmiştir” ifadelerine yer verdi.

Türkiye Haberleri

İsrail Filistin’de katliamlarını sürdürüyor
İstanbul’da gökkuşağı sürprizi: Kısa süreli yağışın ardından görsel şölen oluştu
Giresun’un kültürel zenginlikleri Arnavutköy’de Hemşehri Günleri’nde vatandaşlarla buluştu
Şehzadeler Kent Konseyi Çocuk Meclisi yürütme kurulunu seçti
ULAK Haberleşme, SAHA Expo 2024’te yerli 5G çözümlerini tanıtacak
Emine Erdoğan, Uluslararası Farkındalık Zirvesi’nde “kadın” vurgusu yaptı
KEİPA toplantısı Sinop’ta yapılacak
Kaymakam Omurca, Buharkent’e veda etti
Başkan Doğanca muhtarları unutmadı
Van’da Yahya Sinvar için gıyabi cenaze namazı kılındı