Babadağ’da 6. Babafest ve 5. Off-Road Şöleni için geri sayım başladı

Babadağ Belediyesi, düzenlenecek olan 6. Babafest ve 5. Off-Road Şölenine hazırlanıyor. Festival kapsamında ünlü sanatçılar sahne alacak, off-road gösterileri düzenlenecek ve yöresel lezzetler misafirlerin beğenisine sunulacak.Den...

Babadağ Belediyesi, düzenlenecek olan 6. Babafest ve 5. Off-Road Şölenine hazırlanıyor. Festival kapsamında ünlü sanatçılar sahne alacak, off-road gösterileri düzenlenecek ve yöresel lezzetler misafirlerin beğenisine sunulacak.

Denizli’nin Babadağ İlçesi, bu yıl 6’ncısı düzenlenecek Babafest ve 5’inci Off-Road şölenlerine ev sahipliği yapacak. 4-6 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan festivalde, Türkiye’nin ünlü sanatçıları sahne alacak ve Off-Road gösterileri büyük ilgi görecek. Festival, 4 Ekim Cuma günü Zeynep Casalini ve Tuğba Ger konserleriyle başlayacak. 5 Ekim Cumartesi günü ise Uğur Işılak ve Grup Dar Sokak sahne alacak. Festival, 6 Ekim Pazar günü yapılacak off-road gösterileri, söyleşi ve kitap imza günleriyle sona erecek. Babafest boyunca ziyaretçilere yöresel ürün stantları ve minyatür dokuma tezgahları sergisi gibi kültürel etkinlikler de sunulacak. Ayrıca çocuklar için oyun parkları da kurulacak.

Kültür Haberleri

Mevlidi Nebi haftasına coşkulu final
Ahilik geleneği her cuma devam ediyor
Denizli’de Avrupa Hareketlilik Haftası tüm hızıyla sürüyor
Kırklareli’nde Trak Medeniyeti sergisi
Sanatla Yaşam Atölyeleri 8. yılında
Antalya’yı film üretim merkezi haline getirmek için imzalar atıldı
Gelenekselin modern izlerle buluşması: Ebru Sanatı
Bursa Sinema Günleri (T)ALAN gösterimi ile başladı
Tarihi objeler 40 yıl sonra yeniden Perre Antik Kent’te sergilenmeye başladı
Akdeniz Belediyesi Barış ve Kültür Festivali başlıyor