Azerbaycanlı sanatçı duvara “Başka cinayet olmasın" yazdı

Edirne’de yaşayan Azerbaycanlı Ressam Hatai Abdullayev, büyük puntolarla duvara ’Başka cinayet olmasın’ yazarak dilekte bulundu.Azerbaycanlı Ressam Hatai Abdullayev, 9 yıl önce katledilen Özgecan Aslan’ın resmini çizdiği Atatürk Bulvar...

Edirne’de yaşayan Azerbaycanlı Ressam Hatai Abdullayev, büyük puntolarla duvara ’Başka cinayet olmasın’ yazarak dilekte bulundu.
Azerbaycanlı Ressam Hatai Abdullayev, 9 yıl önce katledilen Özgecan Aslan’ın resmini çizdiği Atatürk Bulvarı üzerindeki duvara, Diyarbakır’da öldürülen Narin Güran resmini de farkındalık oluşturmak için çizmişti. Abdullayev aynı duvara, ‘Başka cinayet olmasın’ yazdı.
Ressam Abdullayev, "Bu duvarı temizlemişler ama güzel olmuş diyemiyor insan. Resmin etrafı açılmış sanki bir sürü resim yapılacakmış hissi uyanıyor orada. Bunu gören insanlar bana bir sürü mesajlar atıyorlar, ’Neden gidip Sıla bebeği çizmiyorsun diyorlar’ ama bu durum beni çok üzüyor. Buraya yazdım. Bugünden itibaren umut ediyorum bir daha sapkınca cinayetlere şahit olmayız, umarım böyle kötü habere uyanmayız" dedi.

Azerbaycanlı sanatçı duvara “Başka cinayet olmasın

Yerel Haberleri

Rize’de kadına şiddete karşı protesto ilgi görmedi
Siirt’te Filistin’e destek yürüyüşü
Çanakkale’de kadın cinayetleri protesto edildi
Filistin’e destek için çocuklar 1 kilometrelik resim yaptı
Kütahya’da Gazze’ye destek yürüyüşü
Vali Koç ve eşinden serebral palsi hastasına ziyaret
Ordu’da ‘Parklarda hayat var’ sloganıyla etkinlik düzenlendi
Ordu’da amatör balıkçılar hafta sonunda rıhtıma akın etti
Iğdır’da Gazze’ye düstek yürüyüşü
Adıyaman’da 500 çocuk sünnet ettirildi