Aynı yerden ikinci kez fındık çalan genç tutuklandı

Samsun’da aynı evin merdiven boşluğundan bir gün arayla 2 kez çuval içinde 76 kilo fındık çalınmasıyla ilgili gözaltına alınan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.Olay, Samsun’un Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Mahallesi’nde 8 ve 10 Eylül...

Samsun’da aynı evin merdiven boşluğundan bir gün arayla 2 kez çuval içinde 76 kilo fındık çalınmasıyla ilgili gözaltına alınan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Olay, Samsun’un Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Mahallesi’nde 8 ve 10 Eylül tarihlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir evin merdiven boşluğunda bulunan fındık çuvalları içinden bir gün arayla 2 çuval içinde piyasa değeri 9 bin 500 lira olan 76 kilo fındık çalındı. Polis güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek yaptığı araştırma sonucu hırsızlık olayını A.O.(22) ve M.B.’nin (28) gerçekleştirdiğini tespit etti. A.O. Samsun’da yakalanarak gözaltına alındı. M.B.’nin ise Tokat’ta bir başka suçtan yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi.
Polisteki sorgusu tamamlanan A.O. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren A.O. tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Asayiş Haberleri

Bahar Candan hakkında tahliye kararı
Konya’da otomobil yol kenarındaki ağaçlara çarptı: 1 ölü, 1 yaralı
"Borsada yüksek kazanç" vadiyle 1 milyon dolar dolandırdılar
Siirt’te bin 180 paket kaçak sigara ele geçirildi
Tavşanlı’daki feci kazanın kamera görüntüsü ortaya çıktı
Kazada yaralandı cezadan kurtulamadı
Bodrum’da patlayan isale hattı marketi göle çevirdi, mahsur kalanları vatandaşlar kurtardı
Mardin’de yolun karşısına geçerken tırın çarptığı çocuk yaralandı
İsrail’in Lübnan’a düzenlediği saldırıda ölü sayısı 12’ye yükseldi
Dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olmak suçundan tutuklu yargılanan ve hakkında 44 yıla kadar hapis cezası istenen Bahar Candan’ın tahliye edilmesine karar verildi.