Aydın’da servis şoförleri ve rehber personellere trafik eğitimi

Okulların açılmasıyla birlikte Aydın Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Aydın Şoförler Odası işbirliği ile servis şoförleri ve rehber personellere trafik eğitimi verildi.Ülke genelinde olduğu gibi Aydın’da da yeni eğitim öğretim b...

Okulların açılmasıyla birlikte Aydın Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Aydın Şoförler Odası işbirliği ile servis şoförleri ve rehber personellere trafik eğitimi verildi.

Ülke genelinde olduğu gibi Aydın’da da yeni eğitim öğretim başlamasıyla birlikte trafik yoğunluğunda artış yaşandı. Bu çerçevede harekete geçen Aydın Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, özellikle her gün onlarca çocuk taşıyan servis şoförleri ile bir araya geldi. Okullar başta olmak üzere eğitim faaliyetlerine aralıksız devam eden Aydın Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Eğitim Büro personelleri, servis şoförleri ve rehber personellere yönelik eğitim verdi. Aydın Şoförler Odası işbirliğiyle gerçekleştirilen eğitimde okul servisi şoförleri ve rehber personellerin dikkat etmesi gereken konular, trafik kuralları ve yönetmeliğine dair bilgiler aktarıldı. Eğitimin ardından soru cevap kısmına geçilirken her gün trafikte direksiyon sallayan şoförlerin talep ve sıkıntıları da görüşüldü.

Türkiye Haberleri

Arnavutköy’de temizlik seferberliği başladı
Hereke sahilinde kıyı ve deniz temizliği
Bakan Uraloğlu’ndan tekeri çamura saplanan uçakla ilgili açıklama
Bakanlık olaya el koydu, Devrim okuluna kavuştu
Nöromusküler Hastalıklar Araştırma Derneği’nden "ilaç" önerisi
Gaziosmanpaşa’da kahraman gaziler onuruna tören düzenlendi
Pistten çıkan AJet uçağı ile ilgili açıklama: “Aşırı yağış nedeniyle ön tekerleği çamura saplandı”
Kayışdağı Ormanı’nda 80 m2’lik sokak hayvanları rehabilitasyon merkezinin projelendirmesi devam ediyor
Başkan Ünlü: “Marmaris için el ele vermeliyiz”
MSKÜ araştırma görevlisine doktora tez ödülü