Aydemir’den Tekin’e destek

Türk Parlamenter Gazeteci ve Yazarlar Birliği Başkanı İbrahim Aydemir’den Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e destek mesajları geldi.Türk Parlamenter Gazeteci ve Yazarlar Birliği Başkanı İbrahim Aydemir, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e...

Türk Parlamenter Gazeteci ve Yazarlar Birliği Başkanı İbrahim Aydemir’den Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e destek mesajları geldi.
Türk Parlamenter Gazeteci ve Yazarlar Birliği Başkanı İbrahim Aydemir, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e yönelik bazı çevrelerden gelen eleştirileri sert bir dille eleştirdi. Aydemir, Tekin’in nitelikli ve vatansever bir isim olduğunu belirterek, onun Milli Eğitim Bakanlığı’ndaki görevini başarıyla yürüttüğünü vurguladı.
Tekin’in Eğitim Alanındaki Tecrübeleri
Aydemir, Yusuf Tekin’in sadece bakan olarak değil, daha önce müsteşar ve bakan yardımcısı olarak da Milli Eğitim Bakanlığı’na önemli katkılarda bulunduğunu ifade etti. Aydemir, "Yusuf Tekin, noksanları yakından bilen ve sorunlarının çözümü için uzun yıllardır gayret sarf eden bir isimdir," dedi.
Eleştirilerin Altındaki Nedenler
Yusuf Tekin’e yönelik eleştirilerin aslında onun duruşuna karşı yapıldığını belirten Aydemir, "Yusuf Tekin’in duruşu milli ve yerli bir duruştur. Erzurum’un bağrından çıkmış esaslı bir dadaştır," şeklinde konuştu. Aydemir, Tekin’in bu milli duruşunun bazı çevreleri rahatsız ettiğini savundu.
Halkın Desteği
İbrahim Aydemir, Yusuf Tekin’e sonuna kadar sahip çıktıklarını ve destek verdiklerini belirtti. "Kendisine sonuna kadar sahip çıkıyoruz ve destekliyoruz. Milletimizin de büyük çoğunluğu Yusuf Tekin’in arkasındadır," ifadelerini kullanan Aydemir, halkın Tekin’e olan güveninin tam olduğunu söyledi.

Siyaset Haberleri

Emine Erdoğan, Astana’da yetimhane ziyaretinde bulundu
Yunusemre’de ilk mahalle meclis toplantısı yapıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ŞİÖ zirvesinde liderle aile fotoğrafı çektirdi
CHP lideri Özel’den Cumhur İttifakı’na çağrı: “(Sinan Ateş davası) Cinayeti azmettiren çürükleri ayırmazsanız bu çürümüşlük hepinize sirayet ediyor”
Başkan Özlü’den Suriye sıkıntısına çözüm önerisi
Başkan Süner, geçici konaklama merkezini inceledi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ŞİÖ Zirvesi için Bağımsızlık Sarayı’na geldi
MHP’den İYİ Parti’ye geçen Aydoğdu, oradan da istifa etti
Bakan Kurum: “2053 net sıfır emisyon hedeflerimiz için gece gündüz çalışacağız”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Hamed Al Sani ile görüştü