Ataşehir’de İETT otobüsü alev alev yandı, faciadan dönüldü

İstanbul Ataşehir ilçesinde seyir halindeki bir İETT otobüsü alev alev yandı. Olayda ölen veya yaralanan olmazken, İETT otobüsünün içindeki vatandaşlar tahliye edildi.Olay, Ataşehir ilçesi Barbaros Mahallesi Mor Menekşe Sokak üzerinde...

İstanbul Ataşehir ilçesinde seyir halindeki bir İETT otobüsü alev alev yandı. Olayda ölen veya yaralanan olmazken, İETT otobüsünün içindeki vatandaşlar tahliye edildi.
Olay, Ataşehir ilçesi Barbaros Mahallesi Mor Menekşe Sokak üzerinde saat 17.00 sıralarında yaşandı. İddiaya göre, 34 TP 2892 plakalı İETT otobüs seyir halindeyken motor kısmından dumanlar yükselmeye başladı. Çıkan dumanlar bir anda büyüyerek alevlere dönüştü. Otobüsün yandığını fark eden İETT otobüsünün şoförü aracı yolun sağına çekerek, tüm yolcuları aşağıya indirdi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlerin sardığı otobüsü yaklaşık 30 dakikalık müdahale ile söndürdü. Yangında ölen veya yaralanan olmazken, yanan otobüsün motor kısmı küle döndü. Polis ekipleri trafiği kontrol altına alırken, olayla ilgili de inceleme başlattı.

Vatandaşlar yanmaktan son anda kurtuldu
Öte yandan yangını fark eden otobüsün şoförü aracı yolun sağına çekerek tüm yolcuları aşağıya indirdi. İş çıkışı ve okul çıkışı olması nedeniyle tıka basa dolu olan otobüsün içindeki vatandaşlar ise yanmaktan son anda kurtuldu.
Olayı gören çevredeki vatandaşlardan Muhammed Karagöz, "Otobüs bir anda motor kısmından alev aldı. Yolcular tahliye edildi. Kimse yaralanmadı. Polis ve itfaiye ekipleri müdahale etti" dedi.

Ataşehir’de İETT otobüsü alev alev yandı, faciadan dönüldüAtaşehir’de İETT otobüsü alev alev yandı, faciadan dönüldü

Asayiş Haberleri

Faizle para verip geri ödemeyenlerin mallarına zorla el koyuyorlardı: 2 tutuklama
Alaca’da uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Kadıköy’de seyir halindeki otomobil alev alev yandı
İsrail: “Kuvvetlerimiz, UNIFIL yakınındaki bir tehdide ateş açtı”
Çanakkale’de 1 kilogram 700 gram uyuşturucu madde ele geçirildi
Otomobilin çarptığı 3 çocuk annesi kadın hayatını kaybetti
Manisa Emniyeti’nden kaçakçılığa geçit yok
Şanlıurfa’da gösteri ve yürüyüşler 3 gün yasaklandı
Antalya merkezli 25 ilde 1,5 milyar liralık işlem hacimli siber operasyonda 37 tutuklama
İsrail’den Lübnan’ın güneyinde karakola saldırı: 2 asker öldü