Ardahan’da rüşvet operasyonu: 32 gözaltı

Ardahan merkezli 2 ilde ihaleye fesat karıştıranlara yönelik operasyon gerçekleştirildi. Yayla ve meraların satışı sürecinde usulsüzlük yaptığı tespit edilen aralarında 4’ü muhtar 32 şüpheli gözaltına alındı.Ardahan’ın yayla ve meralar...

Ardahan merkezli 2 ilde ihaleye fesat karıştıranlara yönelik operasyon gerçekleştirildi. Yayla ve meraların satışı sürecinde usulsüzlük yaptığı tespit edilen aralarında 4’ü muhtar 32 şüpheli gözaltına alındı.
Ardahan’ın yayla ve meralarını satanlara, ihaleye fesat karıştıranlara, rüşvet ve yolsuzlukla devleti zarara uğratanlara jandarma dedektifleri JASAT geçit vermedi. Aralarında 4 muhtarın da bulunduğu ve “ihaleye fesat karıştırma" ve "rüşvet" operasyonunda 32 şüpheli yakalandı.
Ardahan ve Iğdır’da belirlenen adreslere düzenlenen operasyonlarda aralarında 4’ü muhtar 32 kişi gözaltına alındı. Adliye’ye sevk edilen şüphelilerin sorgusu devam ediyor.

Asayiş Haberleri

Peruklu dolandırıcı polisten kaçamadı
Seyir halindeyken motosikletin üzerine yatarak ’ölümüne’ yolculuk
26 Eylül - 3 Ekim tarihleri arasında 2 milyon 823 bin 859 araç denetlendi, toplam 535 bin 705 araca/sürücüye işlem yapıldı
Cezaevi firarisi suç makinesi, 5 gün kaçabildi
Üsküdar’da istinat duvarı çöktü
Nişantaşı’nda bir restorana 2 gün üst üste kurşun yağdırdılar
Ümraniye’de asayiş denetimi yapıldı
Bursa’da palet fabrikasında çıkan yangın, 4 saat sonra kontrol altına alındı
Bursa’da palet fabrikasında yangın
Ekipleri seferber eden o kokunun bertaraf edilmesi için 5 saattir çalışmalar sürüyor