Aquapark havuzunda elektrik faciası: Akıma kapılan bir kişi hayatını kaybetti, 9 yaşındaki çocuk ağır yaralandı

Ordu’nun Perşembe ilçesinde faaliyet gösteren bir aquaparkta biri çocuk 2 kişi elektrik akımına kapıldı. Bir kişi hayatını kaybederken, 9 yaşındaki kız çocuğu ağır yaralandı.Olay, ilçeye bağlı Efirli Mahallesi’nde meydana geldi. Edinil...

Ordu’nun Perşembe ilçesinde faaliyet gösteren bir aquaparkta biri çocuk 2 kişi elektrik akımına kapıldı. Bir kişi hayatını kaybederken, 9 yaşındaki kız çocuğu ağır yaralandı.
Olay, ilçeye bağlı Efirli Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, burada faaliyet gösteren Ordu Aquapark Walter World isimli işletmeye yüzmek için gelen 9 yaşındaki Elif Naz Derdiyokoğlu havuz içerisinde elektrik akımına kapıldı. Çocuğun akıma kapıldığını fark eden işletmenin ortağı Mustafa Kemal Günay (48) da çocuğu kurtarmak isterken elektrik akımına kapıldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi, çevredekilerin de yardımıyla havuzdaki kişiler çıkartıldı.

Hastanede hayatını kaybetti
Olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından Mustafa Kemal Günay Ordu Devlet Hastanesi’ne, Elif Naz Derdiyokoğlu ise Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Günay, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti, 9 yaşındaki kız çocuğu ise hastanedeki işlemlerinin ardından Samsun’daki özek bir hastaneye sevk edildi.
Konuyla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Asayiş Haberleri

Caddeden karşıya geçen yayalara motosiklet çarptı: 1’i ağır 3 yaralı
Kamyonet ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı
TEM’in Bolu geçişinde 2 yolcu otobüsü çarpıştı: 15 yaralı
Kereste deposu alev alev yandı
Nevşehir’de iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Çorum’da petshop mağazasında çıkan yangın korkuttu
Sulama aracına çarpan motosikletli genç hayatını kaybetti
Düzce’de 2 milyon TL’lik uyuşturucu ele geçirildi
Aracın çarptığı motosiklet sürücüsü 5 metrelik ağaçta asılı kaldı
Güvenlik kaynakları; “Milli İstihbarat Teşkilatı, Suriye’de durumu kontrol altına almak, sükunet ve güvenliği sağlamak amacıyla sahada yoğun bir şekilde çalışmalar yürütmekte olup, konuya ilişkin Sn. Cumhurbaşkanımız düz...