Antalya’da patenli 3 gencin tehlikeli yolculuğu kamerada

Antalya’da gece saatlerinde 3 gencin patenle gerçekleştirdiği tehlikeli yolculuk başka bir sürücü tarafından kaydedildi. Patenli gençlerin, hareket halindeki bir araca tutunarak ilerlemeleri yürekleri ağza getirdi.Muratpaşa ilçesi Yeni...

Antalya’da gece saatlerinde 3 gencin patenle gerçekleştirdiği tehlikeli yolculuk başka bir sürücü tarafından kaydedildi. Patenli gençlerin, hareket halindeki bir araca tutunarak ilerlemeleri yürekleri ağza getirdi.
Muratpaşa ilçesi Yenigün Mahallesi Mevlana Caddesi’nde saat 23.30 sıralarında yaşanan olayda, patenli 3 genç kırmızı ışıkta bekleyen bir hafif ticari aracın arkasına ve yanlarına tutunarak tehlikeli bir yolculuğa çıktı. Gençler, aracın hareket etmesiyle birlikte akan trafikte hızla ilerlemeye başladı. Yaklaşık 500 metre boyunca yolculuklarını sürdüren gençler, aracın kavşağa gelerek sağa dönmesiyle birlikte tutundukları yerden ayrıldı ve patenleriyle yollarına devam etti. Bu tehlikeli anlar, başka bir araç sürücüsü tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Gençlerin rahat tavırları ve riskli davranışları korkuttu.

Asayiş Haberleri

Eşini darp edip sokağa atan ardından çocuklarını rehin alan koca tutuklandı
Temizlik yaparken balkonda mahsur kalan kadın, itfaiye ekiplerince kurtarıldı
Samsun’da makaslama yapan tır bariyere çarptı
Kayıp üniversite öğrencisi Rojin’in arama çalışmaları havadan karada ve gölde yapılıyor
Bahçede bulunan cesedin kimliği belli oldu, arkadaşı çıktı
Yolun karşısına geçmek isteyen yayaya otomobil çarptı: 1 yaralı
Arazi tartışmasında kan aktı, muhtar öldürüldü, kardeşi ağır yaralı
Silivri’de bir hırsız, kuryenin motosikletindeki yemek siparişini çaldı
Erzincan’da 17 şişe kaçak içki ele geçirildi
Yan bakma kavgasında öldürülen genç toprağa verildi