Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden antika tutkunlarına özel festival

Antalya Büyükşehir Belediyesi antika tutkunlarını bir araya getiriyor. 17-20 Ekim tarihleri arasında Karaalioğlu Parkı’nda düzenlenecek Antikacılar ve Nostalji Festivali’nde antika ürünlerin sergileneceği ve satılacağı stantların yanı sıra...

Antalya Büyükşehir Belediyesi antika tutkunlarını bir araya getiriyor. 17-20 Ekim tarihleri arasında Karaalioğlu Parkı’nda düzenlenecek Antikacılar ve Nostalji Festivali’nde antika ürünlerin sergileneceği ve satılacağı stantların yanı sıra dolu dolu etkinlikler ve konserler yer alacak.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antikacılar ve Nostalji Festivali ile geçmişin büyüsünü günümüze taşıyacak. Akdeniz Antikacılar ve Antika Sevenler Derneği ile birlikte düzenlenecek festival 17 Ekim Perşembe günü Karaalioğlu Parkı’nda açılıyor. Festivalde birbirinden değerli antika ürünler sergilenecek. Festivali ziyaret edenler antika eşyalar arasında nostaljik bir yolculuğa çıkacak.

Sahne etkinlikleri ve konserler
Antalya Büyükşehir Belediyesi, festivali ziyaret edecekler için dolu dolu etkinliklerin yer alacağı bir program hazırladı. 17 Ekim Perşembe günü saat 15.00’te ziyarete açılacak festivalde Ediz Çam DJ performansıyla ziyaretçileri ile buluşacak. 20.00’de ise Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Kent Orkestrası birbirinden güzel şarkıları ziyaretçiler için çalacak. 18 Ekim Cuma günü ise Ediz Çam DJ Performans, Burçin Karakurt ve Orkestrası sahne alacak. 19 Ekim Cumartesi günü Ediz Çam’ın DJ performansı, Konyaaltı Belediyesi Halk Oyunları ekibi dans gösterisi, İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Konseri festival alanını renklendirecek. Festivalin son günü olan 20 Ekim Pazar günü Ediz Çam DJ performansı ile alana gelen ziyaretçilere keyifli anlar yaşatacak. FHC Dans Okulu Gösterisi, Türkü Dostları Konseri ile festival sona erecek.

Kültür Haberleri

Merkezefendi Kent Tiyatrosu yeni oyunuyla sahneye çıkıyor
Diyarbakır’da bin 600 yıllık Saint George Kilisesi’nin kubbesi 100 yıl sonra takıldı
Başkan Ataç kadın üreticilerin gününü kutladı
ABD’li gelin Türk düğünüyle evlendi
6. Alanya Kitap Fuarı 18 Ekim’de kapılarını açıyor
Vali Aktaş, Uşak’taki turizm hizmetleri hakkında yerinde bilgi aldı
İl Ahisi Yıldırım: “Saatçilik mesleğini ’ne kadar alırım’ sorusu bitirdi"
Lezzet Festivali tanıtım toplantısı yapıldı
Adana Büyükşehir Belediyesi 9. Şehir Tiyatroları Festivali başladı.
Çocukları hem güldüren hem de bilgilendiren eğlence