Ankara’da hırsızlık şüphelisi 13 kişi gözaltına alındı

Ankara’da hırsızlık şüphelisi 13 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında bir şahsın cezaevinden firar ettiği, hırsızlık suçundan 12 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu ve aranmasının olduğu öğrenildi.Edinilen bil...

Ankara’da hırsızlık şüphelisi 13 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında bir şahsın cezaevinden firar ettiği, hırsızlık suçundan 12 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu ve aranmasının olduğu öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri 2024 yılında farklı tarihlerde ev ve iş yerlerinde hırsızlık yapan suçluları yakalamak üzere özel bir çalışma başlattı.
Olaylara ait kamera kayıtlarından dijital albüm oluşturulduğu ve özel kurulan bir ekiple görüntülerin analizlerinin titizlikle yapıldığı öğrenildi. Yapılan analizler sonucunda 13 şüphelinin kimliği tespit edildi ve hırsızlık yapan şahısları yakalamak üzere belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyon sonucunda 13 şüpheli de yakalanarak gözaltına alındı.
Şüphelilerden E.Ö.’nün yakalanmasına yönelik gidilen adreste bulunan kişilerin E.Ö.’nün adreste olmadığını iddia ettikleri ama E.Ö.’nün evde yapılan arama sonucu dolabın arkasında saklanmış halde yakalandığı öğrenildi. E.Ö’nün cezaevinden firar ettiği, hırsızlık suçundan 12 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu ve aranmasının olduğu öğrenildi.
Şüphelilerin gerekli adli işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Asayiş Haberleri

Kanarya Adaları açıklarında 231 göçmen kurtarıldı
Servis aracı otoyolda yandı, yangın çalılara sıçradı
Fethiye’de intihar iddiası cinayet çıktı: 1 tutuklama
Yola çıkan ineğe çarpan otomobildeki 3 kişi yaralandı
Sosyal medya üzerinden yardım isteyen genç kızın ifadesi ortaya çıktı
İsrail ordusu, UNIFIL’e ait gözlem kulesini buldozerle yıktı
D-100’de motosiklet yayaya çarptı: 2 ağır yaralı
Ordu’da üniversite öğrencisi banyoda ölü bulundu
Sosyal medyadan terör propagandası yapan şahıs tutuklandı
Siirt’te sağlık ekibinin aracı köpründen düştü, doktor ve hemşireyi köylüler kurtardı