Amasya’da kıraathanede kumar oynayan 5 şahsa 32 bin 125 TL para cezası

Amasya’da polisin denetim yaptığı kıraathanede kumar oynadıkları belirlenen 5 şahsa 32 bin 125 TL idari para cezası kesildi.Edinilen bilgiye göre, Amasya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro ekipleri il merkezinde bir kıraathaned...

Amasya’da polisin denetim yaptığı kıraathanede kumar oynadıkları belirlenen 5 şahsa 32 bin 125 TL idari para cezası kesildi.
Edinilen bilgiye göre, Amasya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ahlak Büro ekipleri il merkezinde bir kıraathanede yaptıkları denetimde 5 şahsın kumar oynadığını tespit etti. Bu şahısların kumar oyununda kullanmış oldukları para ve suç unsurları ele geçirildi. Kumar oynayan 5 şahsa 32 bin 125 TL idari işlem uygulandığı, iş yerine de kumar oynanması için yer ve imkân sağlama suçundan adli işlem yapıldı.
Amasya Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada suçun önlenmesi, suç ve suçlularla mücadelenin aynı azim ve kararlılıkla devam edeceği belirtildi.

Asayiş Haberleri

Balıkesir’de doğalgaz patlaması: 1 yaralı
Alevlerin ardından cinayet şüphesi çıktı
Hizbullah, Ali Karaki’nin hayatta olduğunu açıkladı
Van’da 66 milyon TL değerinde kaçak altın ele geçirildi
Mardin’de balkondan düşen 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
Duble yolda hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı: 5 yaralı
İsrail’in Lübnan’a düzenlediği saldırılarda can kaybı 356’ya yükseldi
Elazığ’da motosiklet devrildi: 2 yaralı
İsrail’in Lübnan’a düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 356’ya, yaralı sayısı ise bin 246’ya yükseldi.
Kontrolden çıkan İETT otobüsü gelinlik mağazasına girdi