Altın Kayısı Oteli Satılıyor

Malatya İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığından :

DEMİRBAŞ MALZEMERİYLE BİRLİKTE OTEL SATILACAKTIR

Malatya İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığından :

1 – Mülkiyeti İl Özel idaresine ait Malatya Merkez İnönü Mahallesi İstasyon Virajında bulunan ve Tapuda 110 pafta, 289 ada, 63 parsel numarası ile kayıtlı 5352 M2.lik arsa üzerinde yaptırılan 4 yıldızlı 210 yatak kapasiteli otel binası (otel halen kiracı tarafından Turistik Altın Kayısı Oteli adıyla işletilmekte ve faaldir) ve ekli listesinin içerisinde belirtilen demişbaş malzemeleri ile birlikte, 2886 sayılı Kanunun 35. Maddesi gereğince Kapalı Teklif Usulü Artırma suretiyle satışı yapılacaktır.

2 – Bina, arsa ve listede kayıtlı ve halen kiracıda zimmetli bulunan demirbaşlar dahil olmak üzere tahmini bedeli KDV hariç 8.500.000.00- YTL (Sekizmilyonbeşyüzbin YTL) olup, geçici teminatı 255.000.00- YTL. (İkiyüzellibeşbin YTL.)dir.

3 – Satış İhalesi İl Encümeni tarafından, İl Özel İdare Genel Sekreterliği Hizmet Binasındaki İl Encümen Salonunda 22.04.2008 Salı günü saat 11.30'da yapılacaktır.

4 – İhaleye iştirak edeceklerin;

a) Gerçek kişiler için, noterden onaylı nüfus cüzdanı sureti ile son 1 ay içerisinde ikamet ettiği muhtarlıktan alınmış ikametgah ilmühaberi,

b) Tüzel kişiler için, tüzel kişilik veya şirket olmaları halinde kayıtlı bulundukları Ticaret Sicil Müdürlüğünden son bir ay içerisinde alınmış Ticaret Siciline kayıtlı olduklarını gösterir belge ile birklikte Tüzel Kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin Tüzel kişileri temsile yetkili olduklarına dair yetki belgesinin aslı veya noter tasdikli sureti ile birlikte bu kişilerin mevcut imza sirkü örneklerinin aslı yada noter onaylı suretleri,

c) Başkaları adına temsilen ihaleye iştirak edecekler için, bu konuda verilmiş özel yetki ihtiva eden yetki belgesi ve imza sirküsünün aslı yada noterden onaylı sureti,

d) Yukarıda belirtilen miktardaki geçici teminatın Ziraat Bankası Merkez Şubesine yatırıldığına dair makbuz veya teminat mektubunu,

(Geçici teminatın nakit olarak bankaya yatırılması istenmesi halinde İl Encümen Müdürlüğünden bankaya yazılı talimat alınarak yatırılması gerekmektedir.)

e) İhale için teklif ettiği miktarı açıkça belirtir teklif mektubunu ihtiva edecek şekilde hazırladığı teklif zarfını yukarda belirtilen ihale günü ve saatine kadar İl Özel İdare Genel Sekreterliği İl Encümen Müdürlüğüne teslim edeceklerdir.

5 – İhale, satış şartnamesindeki kurullara göre yapılacağından, satış şartnamesi mesai saatleri içerisinde İl Özel İdare Genel Sekreterliği Encümen Müdürlüğünden görülebilir. İhaleye katılacaklar satış şartnamesinde belirtilen hususları kabul ederek ihaleye katılmış sayılacaklardır.

6 – Telgrafla müracaatlar ve postadaki gecikmeler kabul edilmez.

7 – İhale komisyonu olan İl Ençümeni ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

İlan olunur.

İhale Haberleri