Altay’ın kötü gidişatı sürüyor

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Altay, bu sezon 3 farklı teknik adamla çalışmasına rağmen istediği sonuçları alamadı. Siyah-beyazlıların yeni teknik direktörü Serkan Afacan da ilk iki maçında puanla tanışamadı.Trendyol 1. Lig’in 14. hafta...

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Altay, bu sezon 3 farklı teknik adamla çalışmasına rağmen istediği sonuçları alamadı. Siyah-beyazlıların yeni teknik direktörü Serkan Afacan da ilk iki maçında puanla tanışamadı.
Trendyol 1. Lig’in 14. haftasında Manisa FK ile karşı karıya gelen Altay, rakibine 3-0 kaybederek üst üste 7. mağlubiyetini elde etti. Altay’ın galibiyet hasreti 12 haftaya yükselirken 5 puanla ligin dibine adeta demir attı. Maddi açıdan da zor durumda olan siyah-beyazlılar, mali kriterleri yerine getirememesi nedeniyle kulüp lisansı almadı ve geçtiğimiz günlerde 3 puan silme cezası aldı.

Afacan 2’de 0 yaptı
Takımın başına kurtarıcı olarak getirilen teknik direktör Serkan Afacan, siyah-beyazlıların başında çıktığı ilk iki maçında Çorum FK ve Manisa FK’ya 3-0’lık skorlarla mağlup olarak puanla tanışamadı. Afacan yönetimindeki Altay, henüz rakip fileleri havalandırmayı başaramazken kalesinde 6 gol gördü. Altay, transfer yasağı nedeniyle takviye yapamadan ligdeki ikinci sezonunu geçiriyor.

Spor Haberleri

Aliağaspor FK, Ayvalık Deplasmanında Sezona 3 Puanla Başladı
Uluslar Ligi’nde ilk hafta maçları tamamlandı
Efeler 09 SFK, ilk maçtan galibiyetle ayrıldı
A Milli Futbol Takımı İzmir’de
TFF’den Paralimpik Milli Takımı’na kutlama
Hatayspor’da Özhan Pulat dönemi sona erdi
Galatasaray Kadın Futbol Takımı, Şampiyonlar Ligi’nde 2. tura yükseldi
Umut Ünlü, bir kez daha Paralimpik Oyunları’nda şampiyon
MXGP Türkiye heyecanı başladı
Sivasspor günü çift idmanla tamamladı